-
2/5. Ето кои 5 неща един готвач не би си поръчал в ресторант
Морска риба
Рибата трябва да е с високо качество, но често се обработва и замразява още на кораба и поради това губи основните си свойства. Такава, която не е прясна, често се маскира в ресторантите с подправки или сос.
Миризмата е това, което определя свежестта на рибата и тя не бива да се компенсира с допълнителни съставки или прекомерна обработка. Ястията трябва да бъдат възможно най-прости - например пъстърва с карфиол. По-добре е да ядете морска храна на брега или в ресторанти, където сте уверени в качеството на продукта.
Ето кои 5 неща един готвач не би си поръчал в ресторант
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България