-
2/5. Ето кои 5 неща един готвач не би си поръчал в ресторант
Морска риба
Рибата трябва да е с високо качество, но често се обработва и замразява още на кораба и поради това губи основните си свойства. Такава, която не е прясна, често се маскира в ресторантите с подправки или сос.
Миризмата е това, което определя свежестта на рибата и тя не бива да се компенсира с допълнителни съставки или прекомерна обработка. Ястията трябва да бъдат възможно най-прости - например пъстърва с карфиол. По-добре е да ядете морска храна на брега или в ресторанти, където сте уверени в качеството на продукта.
Ето кои 5 неща един готвач не би си поръчал в ресторант
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес църквата почита паметта на Св. Сава - какви са обичаите за празника и кои имена празнуват
- Днес отбелязваме Женска Коледа: ето кой празнува имен ден
- Хората, на които трябва да простим преди Нова година
- Защо студентите празнуват на 8 декември и кой има имен ден днес
- Кралското семейство е разтърсено от нова тежка диагноза
- 5 идеи за евтини, но много сантиментални подаръци за Коледа
