-
2/5. Ето кои 5 неща един готвач не би си поръчал в ресторант
Морска риба
Рибата трябва да е с високо качество, но често се обработва и замразява още на кораба и поради това губи основните си свойства. Такава, която не е прясна, често се маскира в ресторантите с подправки или сос.
Миризмата е това, което определя свежестта на рибата и тя не бива да се компенсира с допълнителни съставки или прекомерна обработка. Ястията трябва да бъдат възможно най-прости - например пъстърва с карфиол. По-добре е да ядете морска храна на брега или в ресторанти, където сте уверени в качеството на продукта.
Ето кои 5 неща един готвач не би си поръчал в ресторант
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Как се съблазнява мъжа според зодията?
- Кои са 5-те най-интелигентни жени в зодиака
- ТЕСТ: Само хората с IQ над 153 могат да се справят с тези въпроси!
- Ето кой има имен ден днес и какви са обичаите
- Успешно и безопасно отслабване с пектин
- „Аз съм на 53 и не искам да имам деца“ – как една жена ни учи да защитаваме собственото си щастие