-
6/8. А ти правиш ли това в кухнята?
Тенджерата под налягане е приятел в готвенето на бобовите храни
За да сготвите бобова храна с тенджера под налягане са нужни само 40 минути готвене без наблюдение (вместо 3 часа плюс киснене цяла нощ), за да получите перфектно меки, кремообразни отвътре, безупречно подправени зрънца нахут (или каквото и да е бобово растение).
А ти правиш ли това в кухнята?
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
