Съблазних я само с тези малки трикове

Съблазних я само с тези малки трикове
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Да, има жени, които няма никакъв проблем да бъдат съблазнени, когато някой ги пожелае, но те не са обект на настоящия текст. Тук става въпрос за другия тип жени, за които мъжете казват, че си струва да се влюбиш в тях за цял живот, а не само да искаш да задоволиш еднократно нагона си. 

Нали знаете, че не е задължително жената да бъде разпознавана като сексуално разюздена тигрица, че да бъде пожелана от някого? Достатъчно е да може да се общува нормално с нея, да бъде добре поддържана и най-важното, което винаги придава невероятна красота – да бъде усмихната.

Уви, това не важи за мъжете. Ако някой мъж е просто добър събеседник и изглежда нормално, то това автоматично го нарежда в графата „скучен”. За да бъде в графата „прелъстител”, задължително условие за него е  да успява така да плени с жената с присъствието си, че да я накара да забрави всичките си задръжки.

Мисля, че за това си има и рецепта, която гарантира успех на мъжете при съблазняването. Това е малки трикове в общуването, които отличават интересните персонажи от обичайните.

Гаранция за успех е, ако мъжът успее да предизвика в жената искрен повод за усмивка, а след това откровено да сподели с нея, че това е най-красивото украшение, което тя носи със себе си.

Вниманието, което получават дамите върху себе си е ключово. Живеем във времена, в които хората говорят предимно за себе си. Особено мъжете. По време на срещи предимно споделят своята история, своите виждания и убеждения, както и за своите искания. Жените са се наслушали на чужди истории и биха били очаровани, ако някой обърне внимание на техните мечти, чувства и виждания за живота. Обърнете внимание на това, защото те не само го желаят, а и го заслужават.

Снимка: netinfo

Ако иска да съблазни някоя дама, мъжът трябва да може да служи за личен пример на идеалите, в които вярва, както и покаже жертвоготовност в името на идеалите на жената, които тя защитава. Това жените имат предвид под думата „партньорство”, а не само разходка на двойката по улиците, хванати за ръка.   

Цветя, господа, много цветя. Това е тайната към дамското сърце. Едно цвете носи със себе си многократно повече символиката на любовта, отколкото безличните стоки в магазините, колкото и скъпи да са те. Е, ако може да си позволите и двете, ще бъде перфектно за дамата. Но в никакъв случай не забравяйте цветята!

Снимка: netinfo

Мъжете нямат шанс да си легнат с някоя истинска жена, ако вместо да ѝ покажат място, където залезът се вижда в цялата му романтична красота, се хвалят какво ново приложение са си свалили на телефона, което ти показва в колко часа изгрява и в колко залязва слънцето. Подобни действия не са мъжки, а детински. Нали нямате съмнение в това?

Категорично считам, че всички тези малки детайли в отношението към жените са причината те да казват, че няма жена, която не би отдала себе си на всеки, просто има мъже, които не зная как да си поискат.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти