Ще остана при теб завинаги, защото си интересна

Ще остана при теб завинаги, защото си интересна
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Кои са общите черти на интересните жени? 

Те притежават един особен магнетизъм, който провокира околните да искат да бъдат близо до тях, без значение от пола им. Интересните жени не винаги са въоръжени с пленяващи истории, които да разказват, нито пък демонстрират така модерния последно време необичаен начин на живот. Те просто грабват вниманието с енергията си, а любопитството им към живота на другите е очевидно. 

Всъщност, всички могат да бъдат такива.

Някои от тях са изначално интересни. Други стават такива по стечение на обстоятелствата, след като са срещнали трудности и се е наложило да постъпват нестандартно. Забелязали ли сте, че няма интересна жена, която да не е преминала през трудности?

Препятствията някак си спомагат за узряването при жените и ги приземяват на земята. Да, само здраво стъпилата на земята жена е интересна. Никой не обича дамите, който с годините продължават да летят в облаците като малки наивни момиченца, плачещи за розов еднорог.

Обожавам да бъда сред интересни жени. Много по-градивно е да си около тях, отколкото около другите, постоянно оплакващи се и потънали в еднообразието. Интересните жени те вдъхновяват да бъдеш като тях - да опитваш нови неща. , да установиш какво точно искаш, да си достатъчно смел да направиш необходимите трудни стъпки, за да достигнеш там, където заслужаваш. А това означава да изпробваш нови неща, които първоначално изглеждат страховити. Покрай тези жени се научаваш, че това е цената на щастието. То никога не идва просто ей така. 

Интересните жени те научават да не криеш странностите си, заради които не се вписваш в обществените норми. Да бъдеш открит и без притеснения да заявяваш кой си и какво обичаш. Помагат ти да намираш сили да следваш собствения си път и да не се страхуваш да следваш идеите, които те вдъхновяват.

Снимка: Thinkstock

Точно защото тези жени са пример за подражание - не се тревожат какво ще си помислят другите за тях. Няма нищо по-жалко и безинтересно от някой, който се притеснява какво може да си помислят околните за него и най-вече от опасения, че може да не го харесат. Такива са интересните жени - верни на себе си, където и да са, с когото и да са, каквото и да правят. Те са просто автентични. 

Винаги оставят егото си на заден план и това въобще не е случайно. Вие, уважаеми читатели, познавате ли егоманиак, който считате за интересен? Лично мен такива хора адски много ме отблъсква с позьорщината си, с вечната тревога дали ще ги харесат и изобщо как ще изглежда в очите на другите.

Снимка: Thinkstock

Една интересна жена никога не остава незабелязана. Тя те привлича с всяка нейна дума, всяко действие и всеки поглед. Ако мъжът има късмет до него да бъде такава личност, то цялото му тяло и душа крещят в един глас „Ще остана при теб завинаги, защото си интересна”. Ако пък жената му позволи да бъде винаги до нея, то животът му със сигурност ще бъде смислен.

Така е защото интересната жена гарантира на мъжа безкрайни възможности и неограничено желание за откриване на непознатото и преоткриване на скучното му минало, преди да я срещне. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти