"Един за друг" - Един друг прочит

един за друг
Снимка: NOVA

Едно от малкото истински развлечения в настоящото положение за мен е предаването „Един за друг“ по NOVA. Рядко се впечатлявам от нещо, което дават по телевизията, още по-рядко сядам да пиша текст за него, но този път мисля, че определено си струва.

Сега ще ви кажа кое най-силно ме впечатли дотук.

Това е предаване за двойки, много от вас може би ще си помислят, че е сладникаво и безмислено като някои други подобни формати. Ще ви разочаровам. Няма нищо такова. Това предаване идва от живота - истинският живот, където, ако двама човека са един за друг, те са готови да си бъдат гръб във всяка една ситуация.

любов
Снимка: iStock

Харесва ми и факта, че дори физическите изпитания често имат по-дълбок емоционален подтекст и показват до каква степен партньорите са готови да бъдат щит за своята половинка, до колко са готови да поставят себе си на второ място в определени моменти. До колко са готови на жерва.

Защото любовта – освен наслада и радост – е и изпитание. И компромис. И взаимно напасване. И вик. И тишина. И мълчание. И сълза. От смях или от щастие. Или внезапна усмивка.

Любовта е всичко това и още много неща. А „Един за друг" ни предлага целия спектър от емоции, които бихте могли да си представите. Сега искам да напиша по няколко реда за всяка една от двойките, които ще се изправят в битката на финала. Абсолютно всяка една от тия двойки би била заслужил победител. Ето ги и тях:

един за друг
Снимка: NOVA

Елена и Пламен

За мен лично най-забавната и свежа двойка. Ели излъчва една особена лъчезарност и спокойствие, а Пламен има свой безподобен хумор и въобще е голям образ. Човек като ги гледа през екрана и се заразява с позитивизма им.

един за друг
Снимка: NOVA

Анселита и Мартин

Това е двойката, която най-много ме изненада от самото начало, особено Анселита. Отвън гледаш едно - красива, поддържана жена. И се оказва, че и отвътре може да е такава. Хубавата външност понякога върви и с хубав характер. Тя е типичен пример, че не бива да съдим по външния вид, преди да сме видели за каква човечност и доброта става дума. Изключително позитивни и истински хора. Личи им, че държат един на друг и това няма да е само от днес за утре.

един за друг
Снимка: NOVA

Йордан и Искра

Още преди да съм написал имената им, ми става едно такова хубаво. Толкова интелигентни, премерени и в същото време – отлично подготвени за играта. От техните погледи струи обич. Нито веднъж не се разочаровах от тях като зрител. Живеенето в Лондон си казва тежката дума.

Дори и да не сте били фенове на подобен тип предавания – пробвайте с „Един за друг“. Моите представи бяха обърнати на 360 градуса. Убеден съм, че и с вашите ще се случи същото.

Тази събота и неделя свършва първи сезон. Съвет от мен – не го пропускайте.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти