Обикнах себе си - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

Обикнах себе си - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016
Снимка: Weheartit

Текстът е изпратен като част от играта на Edna.bg "Най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016 година". Вижте как можете да се включите в нея ТУК!

За мен годината носи усещането на разцъфнал жасмин – благоуханен, но същевременно ненатрапчив, нежен  и красив, но непретенциозен. 

Такъв е и животът ми. Динамичен, сетивен и същевременно обикновен. Изпълнен с аромата на несигурността и дъха на обичта. Обич – силна, поглъщаща и даряваща щастие. 

Изпълнена с чувства, които ме караха да летя от вълнение, че най-накрая успях да науча най-важния си урок – да обичам себе си. Да се вдъхновявам от цветовете на природата, да предизвиквам себе си, да слушам безмълвно, да наблюдавам, да искам да бъда щастлива.

Когато прогледнах, разбрах, че животът е твърде кратък, за да се обвиняваме и търсим съвършенството. Изяществото е в нас самите, стига да можем да го усетим със сетивата си. Връщайки се от бягството, преоткриваме най-същественото, че обичайки ние даряваме светлина. 

Отново открих любовта на любимия си. Преоткрих човека, който ми даде силата да мечтая и амбицията да побеждавам. Намерих смисъл да бъда отново щастлива и да дарявам обич. Животът ми придоби цветове, а любовта ми аромат на жасмин.

Желанието да живея колоритно бе най-правилното решение, което взех за себе си през 2016 година, но той бе до мен.

Снимка: Weheartit

Сега разбрах какво е да се рееш в безкрайната шир на крилете на щастието. Пътуването бе тежко, но силата на споделената любов е онова, което ни кара да мечтаем и да пожелаем промяната.

Поискай живота си и той ще бъде твой! Пожелай мечтите си и те ще намерят формулата за щастие! Обичай и обичта ти ще бъде енергия, която ще стопли поне още едно сърце! 

,,Светът е за двама” ! Рискувай смело и подари на света като за начало усмивка – слънчева и лъчезарна. Усмихвай се и  бъди себе си! Красотата е в мислите.

Прости и продължи напред!

Автор: Радка Иванова

Прочетете още:

Да дам частичка от себе си - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

Раздялата със съпруга ми - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

5 дни катарзис - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти