Раздялата със съпруга ми - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

Раздялата със съпруга ми - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016
Снимка: Weheartit

Текстът е изпратен като част от играта на Edna.bg "Най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016 година". Вижте как можете да се включите в нея ТУК!

Не знам дали това е най-хубавото нещо, което ми се случи през 2016 г., но силно се надявам да е така - само времето ще покаже. Взех едно много важно решение в моя живот и то бе да се разделя със съпруга ми.

Бяхме женени от 7 години, имаме дете и постоянно обсъждахме едно и също - какво искаме от този живот. Имали сме хубави и лоши моменти като всяко нормално семейство. Но нормално ли е постоянно да прощаваш грешките на другия и да му даваш шанс нещата да се оправят, но накрая без резултат?

Снимка: Weheartit

Всичко става един кръговрат, в който обидите и лошото отношение са последвани от извинения и съжаление за стореното. До сега аз бях тази, която преглъщаше обидите, а след това прощавах и продължавахме напред с мъжа ми, мислейки, че всичко ще се оправи.

Изморих се, искам да започна на чисто, искам да бъда независима жена, да се срещам с приятелите си, които изоставих. Искам с дъщеря ми да започнем нов живот, в който аз и тя да сме щастливи и да продължим да живеем спокойно. Не мисля че съм егоист, аз искам да постигна още много неща в живота и мисля , че съм на прав път. Защото имам дъщеря си. Ако сега ме съди, след време ще разбере защо съм направила избора да се разделя с баща ѝ .

Снимка: netinfo

Мечтая си за едно ново начало... В това начало ще е трудно и за двете ни, но съм сигурна, че ще се справим. Много хора ще ме съдят за постъпката ми. Но аз съм решена да поправя нещата и мнението на другите не ме интересува. Те не знаят колко търпелива бях, докато стигна до тук.

Но стига, изморих се, искам да сме щастливи. Аз и детето ми.
Ако сами не направим промяна в живота си, няма кой друг. Всеки сам гради света си.
А ние с дъщеря ми ще започнем това ново начало, за да бъдем щастливи.

Автор: Анонимен

Прочетете още:

5 дни катарзис - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

Обич, шумотевица и тишина - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

Да прегърнеш отново детето си - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти