Направи си сам: Уникални сандали с помпони

На прага на лятото сме и всички наши сетива се отварят за свежите, весели и закачливи цветове, които носят слънце и усещане за предстояща почивка и добро настроение. По всичко личи, че и лято 2017 ще бъде цветно, смело и дръзко, стане ли дума за аксесоари, а помпоните ще са акцентът във всяко облекло.

Ако следите модните тенденции няма как да не са ви направили впечатление едни много закачливи и сладки сандали – с помпони, камъчета, златисти дрънкулки и пискюли. А как да си ги направите в домашни условия със съвсем малко усилия и изцяло по ваш вкус – показва новото видео от канала Natali's Beauty.

За подобни сандали с помпони ще ви трябват:

- Най-обикновени сандали с връвчици, тип римски. Заложете на телесния цвят, защото останалите дрънкулки ще са много ярки.

- Велурена връв – 4 метра (по 2 метра за всяка обувка)

- помпони, които се продават в кинкалериите.

Тъй като те си нямат закачалка, можете да им пришиете конец, който после да вържете за основната връв. Има и вариант да лепите с моментно лепило или с горещ силикон.

- най-различни дрънкулки. Нека са цветни - тюркоази, оранжеви, червени, жълти, розови топчета, бледорозови цветчета, златни цветчета, пискюли, сърчица.

Ето и как да си ги направите стъпка по стъпка:

Наред с основната връв, сложете и допълнителната велурена. Така реално винаги ще имате варианта просто да махнете едната връв, когато ви трябват по-семпли сандали или да си я слагате, когато искате акцент в облеклото.

Преди самото низане пък е по-добре да разпределите по равно всички украшения, за да бъдат горе-долу еднакво цветни и окичени сандалите.

След това просто развихрете въображението си и отново – разпределяйте горе-долу равномерно и разнообразно всички украшения.

Всички стъпки вижте във видеото!

Как да направите обувките си по-удобни

Как да си направим ванилов ексфолиант

Как да: вино от глухарчета

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти