Как да: стегнете тялото си с едно просто упражнение

Как да: стегнете тялото си с едно просто упражнение
Снимка: Thinkstock

Със сигурност прекарвате голяма част от деня си в една поза, седите пред компютър или просто имате проблеми със стойката, кръста и мускулите поради една или друга причина. Болестите, свързани с неправилната стойка са бича на нашето модерно време и е много трудно да се справим с последиците, които носят те със себе си.

Днес ще ви покажем едно много лесно и дори приятно упражнение, което ще ви помогне да подобрите стойката си и да раздвижите мускулите си. Можете да го правите веднъж дневно и със сигурност ще се почувствате по-добре и ще облекчите болките си.

За упражнението ти трябва една кърпа, която да навиете на стегнато руло и да я поставите под кръста си, като легнете върху нея. След това трябва да изпънете ръце на горе и да съедините двата си малки пръста.

Трябва да изпънете и краката си и да съедините палците си. Хубаво е да лежите спокойно в тази поза около 5 минути. Именно тази интересна поза ви помага да разтегнете добре мускулите си, гръбнакът ви ще заеме правилна позиция, стойката ви ще стане по-изправена, а талията ви по-оформена.

Вижте видеото, което нагледно показва как да изпълните упражнението:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти