Как да освежим летните джапанки

Как да освежим летните джапанки
Снимка: netinfo

Лято е! Време е за много цветове - в гардероба ни, по дрехите ни, дори и по най-обикновените летни джапанки, които обичаме небрежно да обуваме, когато отиваме на плаж.

И тъй като искаме да ви убедим, че джапанките могат да бъдат и един безкрайно модерен, а не само удобен и практичен аксесоар, ви представяме Edna интересна техника. Ето как можете да придадете нов облик на старите си джапанки с помощта на шал.

Когато сте готови с изработката им, точно след 15 минути, ще осъзнаете, че с новото ви попълнение можете да бъдете и Edna елегантна, пъстра и закачлива дама.

За целта ще са ви необходими единствено чифт ваши джапанки (с разделител между палеца и другите пръсти), ножица и цветен шал. 

Подберете цвета на джапанките и шарката на шала по ваш избор, съобразен с дрехите, които носите най-често през лятото и с които предстоящата ви модна придобивка ще си пасва най-добре.

Започнете техниката като сгънете на две шала по дължина и започнете да го режете с ножицата на две половинки (отново по дължина). Постарайте се да направите 2 възможно най-дълги ленти от него.

Вържете на възел централната част на парчето шал в средата на V-образния разделител на джапанката, като започнете да увивате плата около него. Ако пък желаете да го фиксирате по-добре, можете да добавите 2-3 капки секундно лепило между възела и разделителя.

Увивайте шала така, че да покрива добре V-образния разделител на джапанката.

Когато сте готови и стигнете до края на разделителя, направете по 2 възела в двата му края, за да можете да фиксирате увития шал. След тази процедура трябва да имате достатъчно дълги ленти от неувитото продължение на шала, които са предназначени за обгръщане на вашите глезени.

Ето че вече сте готови и можете да обуете вашите цветни, свежи и нестандартни джапанки. Комбинирайте ги с всичко, което отговаря на настроението ви - рокли, чанти, бански. Направете си подходящ педикюр и вече сте готови да крачите горди с това, което сте изработили съвсем сами.

Казват, че Edna жена може да завладее света с токчета! Е, ние пък твърдим, че Edna жена може да завладее лятото - точно с такъв прекрасно ръчно декориран неповторим аксесоар! Нали?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти