Как да: дънково яке с нашивки за 0 лева

С широки ръкави, леко ретро, малко късо, в тъмен деним, окъсано, с готини нашивки – такова е актуалното за есен 2017 г. дънково яке. Което понякога може да ни излезе доста скъпо, особено ако искаме да е наистина красиво и старателно създадено. А знаете ли, че можем да си го направим и сами?

В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty показва как можем да превърнем едно обикновено скучно яке в модерна, актуална, готина връхна дреха!

За целта ще са нужни:

Старо скучно дънково яке, най-добре от преди няколко сезона, за да е съвсем ретро.
Ножичка, пемза, самобръсначка, пинцета.
Готини нашивки по ваш вкус.
Текстилна бяла боя и гъбичка.
А ето и как се случва магията:

С помощта на ножичката направете няколко прореза на елементите, които искате да изглеждат като изхабени – около яката, джобовете, по ръбовете. Режете смело, а след това доразкъсайте с каквото намерите и ви бъде най-лесно – с пемза, самобръсначка, пинцета ефектите са различни и все са готини.

След това позиционирайте нашивките, където искате да бъдат – можете да облепите целия гръб като заложите на богата симетричност или да ги подредите хаотично.

И за финал – бихте могли да направите няколко готини пръски с бяла текстилна боя като просто топнете с най-обикновена гъбичка за грим в бурканчето и разпръснете на няколко местенца.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти