Как да: 30 супер идеи как да носим шал

Студените дни тепърва предстоят и освен за топлите връхни дрешки бихме могли да помислим и за аксесоарите, които не само ще ни пазят от вятъра и минусовите температури, но и ще разнообразят гардероба ни с малко цвят и неподправеност.

Разнообразието от шалове е изключително голямо и спрямо материята, формата, кройката и идеята как да го носите можете да постигнете най-различни визии.

Това ни доказва и новото видео от канала Natali's Beauty, което ни дава ценни идеи и вдъхновения как да използваме различните шалове по цели 30 начина.

Ако се спрете на обемен дълъг шал, той ще бъде прекрасното допълнение към визията ви за  за разходки в студените дни, за офиса и ежедневието като цяло.

Ако пък се спрете на красив ефирен шал, решен в коприна, например, бихте могли да използвате за елегантна наметка върху голите рамене на официална вечеря или събитие.

И още идеи с шалове – модерното пончо се настани трайно в гардероба ни за есен-зима 2016/17, затова не пропускайте да се сдобиете с този аксесоар и да го ползвате по най-различни начини, включително и като жилетка в комбинация с колан.

Красивото фишу пък можете да завържете както красиво около врата, така и наместо диадема, което ще придаде малко по-различна, но много красива визия.

Снимка: natalis_beauty

А как да връзвате различни шалове по цели 30 различни начина – не пропускайте отговора във видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти