Три деца, изневяра и една сватба по-късно: коя е съпругата на Хю Грант, Анна Еберщайн?

Хю Грант Анна Еберщайн
Снимка: Getty

В хитовия сериал на HBO от 2020 „Отмяната“ Хю Грант играе заедно с Никол Кидман в мистерията за изпълнено с обрати убийство. На фона на тази история за нефункционалния им брак е съвсем естествено да се замислим за браковете на звездите в реалния живот. За протокола, Кидман е омъжена за певеца Кийт Ърбан от близо 15 години и макар романтичният живот на Грант да не е бил толкова постоянен през този период от време, той най-сетне се установи, за да опита брачния живот през 2018 г. с Анна Еберщайн.

Коя е съпругата на Хю Грант?

42-годишната Анна Еберщайн е родом от Швеция и е съосновател на “Ace Slippers”, базирана в Лондон скандинавска компания за чорапи. Тя основава компанията със своя братовчед през 2014 г. „с цел да внесе по-остър стил в традиционния шведски чорап“, според сайта им.

Преди да стартира собствен бизнес, Еберщайн завършва магистърска степен по икономика от шведския университет в Упсала. След това тя работи като продуцент маркетинг и продажби в ESPN и разработва корпоративни маркетингови кампании като творчески продуцент на свободна практика според информацията, събрана от сп. “People” от вече несъществуващата страница на Еберщайн в LinkedIn.

Хю Грант Анна Еберщайн
Снимка: Getty

От колко време Грант и Еберщайн са заедно?

Въпреки че Хю Грант е скрил повечето от подробностите за връзката си с Еберщайн, тяхната история датира поне от началото на 2012 г., когато Анна ражда първото им дете заедно (и второ за Грант) – момче на име Джон. Само няколко месеца по-късно, през декември 2012 г., Грант става баща на още един син – Феликс, но този път от Тинглан Хонг, майката на първото му дете – Табита, родена през септември 2011 г.

Новините за края на връзката на Грант и Еберщайн се появяват едва в началото на 2014 г., когато няколко новинарски издания откриват, че Грант е бил добавен към акта за раждане на сина си от Еберщайн някъде през 2013 г. Дотогава обаче двойката се е разделила, въпреки че Грант казва п„ред шведски вестник през септември 2014 г., че Еберщайн и детето им живеят близо до него в Лондон. „Ние сме много добри приятели, а тя е много добра майка“, казва той за Еберщайн по онова време.

Хю Грант и Анна Еберщайн в светлината на прожекторите

Грант и Еберщайн възобновяват връзката си малко след това, когато посрещат второто си дете заедно – момиче, което се ражда през декември 2015 г., и оттогава са заедно. В началото на 2018 г. се ражда и третото им дете (пето за Хю Грант, ако сте изгубили бройката), само няколко месеца преди да сключат брак с малка гражданска церемония на 25 май 2018 г.

Ироничното е, че раждането на третото им дете е обявено от Елизабет Хърли, с която Грант излиза повече от десетилетие в края на 80-те и началото на 90-те години. Тя случайно позволява на новината да ѝ се изплъзне по време на гостуването си в токшоу през март 2018 г.

Хю Грант Анна Еберщайн
Снимка: Getty

Какво смята Хю Грант за брака?

Въпреки че актьорът е бил част от много известни връзки и афери през десетилетията в светлината на прожекторите, едва през 2018 г., когато е на 57 години, „вечният ерген“ най-накрая прави решителната крачка. Той започва да намеква, че се стреми да сложи край на дългото си ергенство скоро след повторното си събиране с Еберщайн. През 2016 г. той сподели противоречивите си възгледи за брака в интервю с Хауърд Стърн:

„Мисля, че е прекрасно, ако се ожениш точно за подходящия човек, твоят най-добър приятел, и това е уютно и прекрасно. Мисля, че има нещо неромантично в брака... Затваряш се.“

Не след дълго той задава съдбовния въпрос на Анна Еберщайн. В интервю през 2019 г. той признава, че предишните му убеждения, че не иска жена или деца са „просто погрешни“ и че „е отлагал твърде много десетилетия“.

Хю Грант Анна Еберщайн
Снимка: Getty

Актьорът също наскоро отговори на слуховете за причината да се ожени за Еберщайн. В Twitter през юни 2021 г. актьорът сподели изображение на резултати от търсене в Google, което твърди: „Хю Грант се ожени за Анна Еберщайн по съображения за паспорт“. Той отговори на провокацията, като написа: „Не, не го направих, Интернет. Ожених се за нея, защото я обичам.“ А на въпроса дали прекарва време в Google, за да чете за себе си или за съпругата си, той разкри, че приятел му е изпратил скрийншота.

Ясно е, че Грант и Еберщайн имат доста закачлива връзка. В интервю през ноември 2020 г., Грант споделя, че съпругата му всъщност не харесва нито една от романтичните комедии, с които актьорът е най-известен, като „Нотинг Хил“ или „Наистина любов“.

„Жена ми наистина е мъжът в нашата къща. Тя обича филми с насилие, гангстерски филми, докато аз седя и гледам „Римска ваканция“, „Звукът на музиката“ или нещо подобно“, каза той за Entertainment Tonight. „Така че тя никога не е харесвала тези романтични филми, които съм правил в миналото. Но сега тя започва да добива усет към моята работа.“

Той добави, че макар съпругата му да е харесала „Отмяната“, тя предпочита други актьори в сериала, отколкото собствения си мъж. „Тя е влюбена в съпруга на убитата дама, изигран от Исмаел Круз Кордова, и е много влюбена в ченгето, в ролята Едгар Рамирес“, сподели засрамено Грант.

5 жени, за които не можем да повярваме, че са им изневерявали

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти