Трогателната история на гравирания пръстен, който Лео ди Каприо е подарил на Кейт Уинслет

Химията между актьорите Кейт Уинслет и Леонарди ди Каприо винаги е била голяма и очевидна. Звездите им изгравят преди 26 години с касови филмов хит "Титаник", а брилянтно изиграната любовна история на героите им Джак и Роуз кара феновете по целия свят да си мислят, че между двамата има любовна връзка и в реалността.

Но през годините и двамата споделят, че никога не са имали романтични отношения, а са наистина много добри приятели. Кейт и Лео продължиха да са изключително близки през всички тези години.

През 2017 Кейт Уинслет сподели в свое интервю следното: "Винаги сме били само приятели, никога не е имало нещо романтично между нас. Разочароващо е за хората да чуят, че не е имало бурна любов между Кейт и Лео и не е имало милиони страстни целувки. Нуждаехме се един от друг, и двамата бяхме много млади, работехме ужасно много и ни трябваше добър приятел."

Леонардо дори изигра важна роля по време на сватбата на Кейт през 2012 година. Той имаше честта да я съпроводи до олтара, където да я предаде на съпруга ѝ Едуард Абел Смит.

Оказва се, че Лео ди Каприо е засвидетелствал дълбоката си приятелска връзка с Кейт и по един много трогателен начин - подарил ѝ е специален пръстен, който да ѝ напомня за неразрушимото им приятелство и специалната връзка, която имат.

Пръстенът е гравиран със специално послание, което актрисата не желае да разкрива.

"Да, пръстенът, който Лео ми подари е гравиран отвътре, но няма да ви кажа какво пише", споделя в едно от интервютата си актрисата.

Кейт и Лео имат едно от най-здравите приятелства в Холивуд и двамата актьори не престават да се подкрепят, а феновете им по цял свят продължават да се възхищават на специалната връзка помежду им.

Вижте в галерията ни най-сладките моменти на Кейт и Лео през годините:

Приятелството между Кейт и Лео през годините

 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти