Защо Кейт и Уилям никога не се държат за ръце?

Защо Кейт и Уилям никога не се държат за ръце?
Снимка: Getty/Gulliver

Те са любимата ни кралска двойка и са пример за щастливо и задружно семейство. Винаги се държат отлично един с друг и се уважават безкрайно много, но и изглеждат влюбени както в началото на връзката им.

Двамата винаги се забавляват искрено, дори и при изпълнението на най-скучните им кралски задължения. Личи си от километри, че Уилям и Кейт наистина са най-добри приятели и се обичат много, но защо тогава не показват никаква форма на привързаност на публични места?

Оказва се, че отговорът всъщност е много прост. Експерт по етикет обяснява, че именно кралските задължения не позволяват на Кейт и Уилиям да показват чувствата си на публични места.

Тя пояснява още, че няма официално правило в Двореца, което да забранява физическия контакт на публично място и те не го правят само, за да спазят благоприличие.

По-скоро двамата не се държат за ръце и не се целуват, защото когато са на някакво събитие или обиколка, те всъщност са там в лицето си на представители на Монархията и работят. Двамата искат да се държат като професионалисти, а в такъв случай ласките са недопустими.

Оказва се, че Уилям и Кейт просто се държат като колеги, които са двойка, но не биха започнали да се натискат на работното си място. Двамата все пак показват близостта си много по-лесно, когато се намират в неангажираща обстановка, така че не бива да се притесняваме за влюбените кралски особи.

Прочетете още:

Летните рокли на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън показа своята секси страна

Специалната връзка между Кейт Мидълтън и принц Хари

Бижутата на херцогиня Кейт

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти