Защо Алиша Кийс не се гримира? (освен защото МОЖЕ)

алиша кийс
Снимка: Getty/Gulliver

Ако кажете, че Алиша Кийс не носи грим и разчита само на перфектни грижи за кожата си, за да изглежда добре, ще бъдете прави. Ако пък твърдите, че тя все пак носи някакво количество грим и можете да го докажете със снимков материал, отново ще бъдете прави. Да, звучи объркващо, но носителката на 15 награди Грами със сигурност е всичко друго, но не и личност без мнение и вярвания, която може да бъде разгадана лесно.

Накратко казано - Алиша прави каквото си пожелае, но нека ви разкажа повече подробности около решението ѝ от преди няколко години, което все още обърква и дори смущава хората.

Алиша Кийс се позиционира на първите страници на всички списания през 2016г, след като написа отворено писмо, в което заявява, че отказва да се гримира и не иска да бъде с тежък грим на сцената. По нейни думи причината за това е:

"Вече не искам да се прикривам и покривам. Не искам да прикривам лицето си, душата си, мислите си, мечтите си или емоциите си. Не искам да прикривам нищо."

алиша кийс
Снимка: Getty/Gulliver

Същата година тя пусна и парчето "Girl Can't Be Herself", в което се пее следното: "Сутрин, в минутата, в която се събудя, започвам да мисля как да не искам да слагам целия този грим. Кой казва, че трябва да прикривам това, от което съм направена. Може би целия този грим прикрива коя съм всъщност."

Последваха смесени реакции, а доста хора я обвиниха, че лъже и че все пак продължава да използва грим. Изпълнителката обясни, че не се обявява като грима изцяло, а просто е взела решение са себе си да престане да се крие зад маска от тежък сценичен грим.

Като една пораснала и осъзната жена, Алиша просто е решила кога, по колко и дали да носи грим, без да се чувства длъжна да го прави и да се чувства зле, ако не го прави. Толкова просто.

алиша кийс
Снимка: Getty/Gulliver

Гримьорката ѝ Доти споделя, че Алиша все пак не е спряла да се поддържа и свежата ѝ визия се дължи на минимално количество грим и интензивна грижа за кожата на лицето ѝ, струваща 455 долара месечно.

В интервю Доти разкрива част от тайните за блестяща и млада кожа на Алиша. Грижите ѝ включват редовни масажи, масла за лице и подхранващи маски. Здравата и младолика кожа все пак изисква грижи, но и добри гени.

Ето и няколко продукта, с които да постигнете блясъка на Алиша Кийс:

Масажно валяче за лице Zoë Ayla Luxurious Jade Crystal Roller - Пазарувай ТУК >>>

Почистваща платнена маска с активен въглен за озаряване на лицето Glam Glow Bubblesheet - Пазарувай ТУК >>>

Хидратиращ дневен лосион Burt’s Bees - Пазарувай ТУК >>>

Хидратиращ крем за подмладяване La Mer - Пазарувай ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти