Багери, кал, стрелба с лък и вкусно хапване: вижте първия кралски ангажимент на принц Луи

Краят на празненствата по случай коронацията на крал Чарлз завършиха по много забавен начин за семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Те посетиха заедно с трите си деца скаутско училище и станаха доброволци в серия от мисии, които бяха истинско забавление за децата.

Денят бе наситен с емоции и случки - принц Луи подкара багер заедно с баща си, принцеса Шарлот показа отлични умения по стрелба с лък, а Кейт Мидълтън разкри сладкия прякор на малкия Луи.

Това бе гоялм ден за принц Луи, защото беше първият официален кралски ангажимент за най-малкото дете на Кейт и Уилям. Той и сестра му Шарлот помогнаха в боядисването на саксии за цветя. На въпроса дали иска да стане бояджия, когато порасне, Луи без колебание отвърна, че иска да стане пилот на боен самолет. Точно като баща си и дядо си!

Следващото предизвикателство за малкия принц бе да подкара багер заедно с баща си. Преди това машината управляваше и брат му Джордж.

Принцеса Шарлот сложи в малкия си джоб двамата си братя като показа отлична стрелба с лък и уцели десетката от първия път!

След изморителния ден на доброволческа работа, кралското семейство се възнагради с вкусни лакомства около лагерния огън. Тогава успяхме да чуем и сладки начин, по който Кейт се обръща към принц Луи - Луи-буболече.

Вижте още снимки от забавния кралски ангажимент тук:

Забава в калта: първият кралски ангажимент на принц Луи

 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти