„Възрастта няма значение“: Джон Бон Джоуви коментира годежа на сина си

През април звездата от „Stranger things“ Мили Боби Браун зарадва феновете си с новината, че е сгодена. Нейният избраник е Джейк Бонджоуви, който е син на легендарния основател и вокалист на групата Бон Джоуви.

19-годишната Мили и 20-годишният Джейк обявиха връзката си публично през 2021 г., а през април 2022 г. направиха и дебюта си на червения килим като двойка.

Джон Бон Джоуви
Снимка: Getty

В скорошно интервю Джон Бон Джоуви сподели какво мисли за годежа на сина си на фона на някои мнения в социалните мрежи и медиите, че двамата влюбени са твърде млади за сватба.

Рокаджията участва в нов епизод на радио шоуто Andy Cohen Live и потвърди, че синът му ще се жени, като не скри вълнението си от новината.

„Твоята съпруга Доротея е твоя приятелка още от училище, събрали сте се много млади“, повдигна темата водещият Анди Коен (на снимката). „Притесняваш ли се като баща, че те [Джейк и Мили] са твърде млади?“

Джон Бон Джоуви
Снимка: Getty

Джон сподели: „Не знам дали възрастта има значение, ако намерите правилния партньор и пораствате заедно.“

„Мисля, че това наистина е моят съвет, да растем заедно е мъдро“, добави рокаджията, който от 1989 г. е женен за своята любима от гимназията Доротея.

Бон Джоуви обясни още, че е гледал сериала, с който бъдещата му снаха стана известна, „Stranger things“, като добави: „Мили е прекрасна. Цялото ѝ семейство е страхотно. Джейк е много, много щастлив.“

Джон Бон Джоуви
Снимка: Getty

Рокаджията е баща на четири деца заедно с дългогодишната си съпруга Доротея. Те имат дъщеря Стефани, на 29, и синовете Джеси, на 28, Джейк, на 20, и Ромео, на 19 години.

Въпреки огромната слава на Джон, той и Доротея полагат усилия да възпитат и отгледат децата си нормално, учейки ги колко е важно човек да се труди и да цени всичко, което има.

Джон Бон Джоуви
Снимка: Getty

Най-голямото дете на музиканта, Стефани, в момента работи като телевизионен оператор и рядко се появява публично със звездния си баща.

Джеси пък стартира успешна компания за производство на розе с баща си, наречена Hampton Water. Миналата година той предложи брак на своята приятелка в присъствието на двете им семейства.

А най-малкият член на фамилията Бон Джоуви, Ромео, не обича публичните изяви и дори няма профил в социалните мрежи.

Джон Бон Джоуви
Снимка: Getty

В разговора за Andy Cohen Live Джон добави още, че е щастлив не само заради бъдещата сватба на Джейк, но и защото и двете му по-големи деца също са успели да открият хора, които наистина обичат.

„Така че мисля, че всичките ми деца са намерили хората, с които смятат, че могат да растат заедно“, обясни Джон. — „И ние ги харесваме всичките.“

Джон Бон Джоуви
Снимка: Getty

Припомняме, че 19-годишната Мили Боби Браун обяви новината за годежа си в Instagram миналия месец, като сподели сладка черно-бяла снимка. На нея актрисата се усмихва заедно с Джейк, който я прегръща отзад, докато на ръката ѝ се вижда голям диамантен пръстен.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти