Edna прекрасна дама на 50: вижте Нана Глауиш с порасналия ѝ син

Нана Гладуиш
Снимка: NOVA

Днес едно от любимите ни лица от ефира на NOVA, бившата водеща на предаването "Съдебен спор" Нана Гладуиш, празнува своя 50-и рожден ден. Тя е родена през 1974 г. във Варна с моминското име Стефанова.

Вероятно ще се изненадате, че тя е завършила музикалното училище в родния си град през 1993 г., но след това не желае да се занимава с музика. Започва работа в местни радиа, а по-късно записва да учи социални науки, политика и масови комуникации в Нов български университет.

Макар че не завършва, пътят ѝ така или иначе продължава в медиите – в радиостанциите „Тангра“ и „Витоша“ и телевизия ММ. Най-голяма популярност ѝ носи работата ѝ като водещ на предаването „Съдебен спор“.

Вижте сладки моменти от живота на Нана и нейното семейство в галерията тук:

Щастливите семейни мигове на Нана Гладуиш

През 2005 г. се запознава с бизнесмена Джонатан Гладуиш на барбекю по случай Деня на независимостта в резиденция „Лозенец“. Той е със 17 години по-възрастен от нея. Година и половина след запознанството им той ѝ предлага брак. Женят се на 1 април, 2007 г. и днес са родители на своя син Джейсън.

Днес Джейсън е на 15 години. Той тренира тенис и миналата година спечели титлата на Държавен турнир за смесени отбори за юноши и девойки до 14 г. в Хасково. 

Преди седмица Нана сподели и момент, който наистина е зарадвал нейния син – снимка от среща с българската тенис гордост Григор Димитров. 

През 2012 г. Нана споделя в ефир, че се бори с диагноза рак на гърдата и преминава през лечение. 

Днес тя е поела по различен път в живота си и се отказа от ролята на водеща на "Съдебен спор" след 14 успешни години. Нана сподели, че няма търпение да разбере какво я очаква по-нататък, а ние ѝ пожелаваме много прекрасни семейни мигове, здраве и щастие. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти