Дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин навърши 12: вижте порасналата София!

Александра Сърчаджиева имаше повод да празнува през изминалата събота.

Дъщерята на актрисата и покойния Иван Ласкин - София, отбеляза 12-ия си рожден ден, и сякаш все повече прилича на майка си! В официалния си Instagram профил Алекс сподели няколко щастливи кадъра.

На два от тях момичето е хванало с ръце лицето на майка си и си личи, че се забавляват край светлозелена торта, украсена с маргаритки и свещи. Към публикацията 39-годишната актриса от Сатиричния театър остави три емоджита със сърца.

На следващия ден Алекс сподели и видео, на което със слънчеви очила и кърпа на главата танцува заедно с дъщеря си и още момичета на нейната възраст у дома. „Аз съм заложник ! Помооооооощ🤪🤪🤪“, шегува се тя в Instagram поста.

По-рано тази година София гледа в Лондон за първи път дълбоко личния моноспектакъл на майка си „На живо“, спечелил „Аскеер“. За събитието, на което присъства дъщеря ѝ, Сърчаджиева сподели: „Тя не знаеше за моите падения, страхове, защото никога не съм ѝ ги споделяла. След като Иван си отиде, трябваше да се превърна в една машина, скала и опора. Сега се радвам, че го чу, защото видя, че и аз съм човек.“ Припомнете си повече тукЕто как реагира дъщерята на Алекс Сърчаджиева след разтърсващия ѝ моноспектакъл

Звездни майки и дъщери с невероятно излъчване

 

Прочетете още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти