Вижте най-доброто от "Сценарият на живота" със Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова

Можем ли да предвидим какъв е сценарият на живота? Можем ли да го разкажаем? Можем ли да го пренаписваме? Имаме ли смелостта да го изживеем? 

Сценарият на живота често е непредвидим, емоционален, малко страшен и много, много вълнуващ. Оказа се, че "Сценарият на живота" може да бъде и много забавен! Стига да го живееш с правилната нагласа с талант да виждаш онези малки неща, които променят голямата картина.

Именно такива личности са трите актриси, които бяха наши специални гости на 5-ти декември в бар Singles, където се проведе събитието ни "Историите на Edna жена: Сценарият на живота".

Заедно със Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова си поговорихме за магията на актьорската професия, за първите им стъпки в нея, за трудностите, за забавните и нелепи моменти, както и за важността на това изкуство.

сценарият на живота
Снимка: Edna.bg

Трите обичани актриси ни разчувстваха, разплакаха ни (но от смях) и подариха една незабравима вечер в разговори за силата и таланта на жените!

Вижте във видеото горе най-доброто от вдъхновяващото събитие!

Стефания Колева разкри любопитния факт, че не винаги се е занимавала само с актьорска професия:

"Имах период, в който нямах работа в театъра и преподавах в една детска градина, а след това започнах и начална педагогика."

сценарият на живота
Снимка: Edna.bg

Тя сподели и за момента, в който е влязла в класа на великия Стефан Данаилов:

"Бях с 15 кила отгоре, обръсната руса коса, с много дълга безформена пола. Той ми каза да изпея една песен и аз изпях в този вид Guns 'N Roses, после правих етюд как скачам в локви. Не беше много сигурен дали да ме вземе", разказа с усмивка актрисата.

Йоанна Темелкова пък разказа интересна история за това как е получила ролята на Ния Туджарова в култовия сериал "Под прикритие";

"Бяхме на плаж, пека се и аз и ми звъни телефона. Канят ме на гастинг за "Под прикритие". А аз бях голям фен. Никога не съм допускала, че мога да участвам в този сериал. Бях готова веднага да се върна за кастинга, а ние бяхме в Гърция, втори ден на море. Все пак ме изчакаха да си изкарам почивката и се явих на кастинга."

сценарият на живота
Снимка: Edna.bg

Милица сподели за емоциите, които ѝ носи сцената:

"Изкуството лекува и обичам живата връзка с публиката. Карам хората да чувстват какво ли не, а те ми връщат енергията. Получаваш директно енергия и това ме кара да се чувствам добре, желана, обичана. Случало ми се е да изпадна в отчаяние, а имам концерт и си казвам "Къде отиваш да пейкаш, има ли смисъл" и се сещаш за всички тези хора, заради които отиваш на сцената. Че те са добри, че са помогнали на някой в беда, че нищо не е така отчайващо, нищо не е свършило. Винаги има един добър човек, заради когото си заслужава да излезеш на сцената."

сценарият на живота
Снимка: Edna.bg

Завършихме вечерта не само с широки усмивки и много снимки, но и определено можем да кажем, че почувствахме Стефания, Милица и Йоанна по-близки – поредното доказателство, че личните истории ни сплотяват повече от всичко. 

Вижте тук и първи кадри от "Историите на Edna жена: Сценарият на живота":

Първи кадри от "Историите на Edna жена: Сценарият на живота"

Благодарим на Lilly Drogerie и JTI, с чиято подкрепа се случва това вдъхновяващо събитие!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти