Мама, татко и аз: Ричард Гиър и Алехандра Силва показаха малкия си син

Ричард Гиър и семейството му обикновено поддържат дискретност около личния си живот, но изключения правят сладките кадри, които съпругата на актьора споделя с последователите си в Instagram.

По-рано миналата седмица Алехандра Силва публикува кадър, показващ по-малкия си на двойката. На снимката 2-годишният Александър е в гръб и виждаме сянката му до тези на неговите родители. Облечено с пуловер, панталони и зелени боти, момчето се е устремило напред, докато зад него г-н и г-жа Гиър протягат ръце нагоре.

„Татко, мама и Александър“, пише Алехандра в публикацията.

На Хелоуин Силва също сподели снимка на един от синовете си, неясно кой от двамата, облечен в костюм на лъв.

73-годишният Ричард Гиър и 39-годишната Алехандра Силва имат двама синове – Александър, роден през април 2020 г., както и още едно момче, което се ражда през февруари 2019 г., но чието име не е публично обявявано. Гиър е баща и на 22-годишния Хоумър, който споделя с бившата си съпруга Кери Лоуел, а от предишен брак Силва има момче на име Албърт, припомнят от Entertainment Tonight.

По-рано тази година Алехандра сподели и още семейни кадри - на единият от тях събира тикви заедно с тримата си синове, а в друг я виждаме да храни домашните си животни заедно с двама от тях.

Сватбата на двойката се състоя през април 2018 г. Това е трети брак за актьора, който по-рано беше женен за супермодела Синди Крауфорд от 1991 до 1995 г. и за актрисата Кари Лоуел между 2012 и 2016 г.

Милите моменти на Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва под прожекторите

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти