Как се промениха Джулия Робъртс и Ричард Гиър от филма "Хубава жена" до днес

Джулия Робъртс и Ричард Гиър са от актьорите, които нямаме против да гледаме повече от веднъж на големия екран. Героите им ни карат да се смеем, да плачем или ни настройват за романтична вечер с любимия човек.

"Хубава жена" е един от най-великите филми за всички времена. Със своя приятен хумор, трескава любов и неподправена романтика, лентата става любима на много поколения. Години по-късно двамата отново правят блестящ екип в „Булката беглец“.

Джулия Робъртс печели симпатиите на милиони именно с появата си през 1990 година във филма „Хубава жена“. Дълги години тя водеше класацията за най-високоплатена актриса в Холивуд. През 2000 година актрисата печели „Оскар“ за ролята си във филма "Ерин Брокович".

Пет пъти Робъртс е избирана за най-красивата жена в света от списание People, като последният път бе през пролетта на 2017 година. Оглавявала е класацията през 2010 г., 2005 г., 2000 г. и 1991 г.

Пленителен, завладяващ и даже неустоим. Няма начин, ако сте родени през последните три десетилетия на 20-ти век, да не сте насочвали младежките си трепети към Ричард Гиър поне веднъж. Той си остава един от онези запомнящи се холивудски мъже, които с една усмивка са способни да обезоражат всяка жена. Не само на екрана.

Големият му пробив киното е през 1977 година във филма „В търсене на мистър Гудбар“ с участието и на Даян Кийтън. Година по-късно идва и първата му главна роля в „Райски дни“ на Терънс Малик.

През 2002 г. Ричард Гиър посвещава много време, за да се подготви за изпълнението си в мюзикъла „Чикаго“, за който е отличен със „Златен глобус“ и номиниран за наградата „Оскар“.

Как се промениха Джулия Робъртс и Ричард Гиър от филма "Хубава жена" до днес

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти