Упражненията на Никол Шерцингер: ето как да имате стегнато и изваяно тяло като на сексапилната певица

42-годишната Никол Шерцингер изумява със стегнато и чудесно изваяно тяло. Талантливата красавица винаги е споделяла, че е луда на тема здравословно хранене и физически натоварвания. В своя Инстаграм профил бившата на Григор Димитров често споделя кадри от своята фитнес рутина, която често включва новата ѝ половинка Том Евънс.

Истината е, че всеки може да прави голяма част от упражненията на певицата и в домашни условия. Необходимо ни е малко време, мотивация и удобни дрехи, а останалото е лесно. За хубаво, стегнато и оформено дупе Шерцингер прави различни упражнения. Най-трудно се постига напредък именно в тази част на тялото, но с постоянство и упоритост, всичко е възможно.

Никол изпълнява едно популярно упражнение, наричащо се сумо клек с подскок и тежест. Ако нямате тежести вкъщи, то може и без тях или пък използвайте шише с вода или нещо друго подръчно, което да замени тежестите.

Никол е активна през целия си живот, но при нея физическата дейност е задължително свързана и с правилната психологическа нагласа.

Инструктурът Паоло Мацити, с когото тренира Шерцингер, но и редица други известни личности, казва, че всеки човек трябва да намери упражненията и хранителния режим, които са подходящи за неговите възможности. Не е нужно да прекаляваме, важното е да се движим. Видно е от видеата, които красавицата споделя, че е голям фен на клякания с някакъв вид тежести.

Бъдете внимателни обаче, за да не си причините спортна травма. Бъдете сигурни, че сте загрели добре цялото си тяло и сте се разтегнали. От този вид упражнения певицата може да направи по 12 повторения. Упражненията, които Шерцингер прави, са също кратки, но с висока интензивност.

Никол загрява от 5 до 10 минути с бягане, а след това продължава с упражнения на постелка, а те включват планкове и други със собствено тегло. С всяка тренировка трябва да си поставяйте някакво малко предизвикателство, за да постигате постепенно, но сигурен ефект.

Никол Шерцингер издава 4 тайни за красива кожа

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти