Умопомрачително модно шоу

Първото ревю на "Виктория Сикрет" от подобен ранг се провежда през 1995 г. в Голямата ябълка
Снимка: Getty/Guliver

В сряда вечерта (13 ноември) в Ню Йорк се състоя едно от най-чаканите и бляскави модни ревюта в годишния календар на световните светски събития - представянето на новата колекция на американската компания за бельо "Victoria's Secret" ("Виктория Сикрет").

Както е било досега, и това шоу не премина без сексапилното присъствие на супермодели от ранга на Адриана Лима, Кара Делевин и Алесандра Амброзио.

"Обожавам дефилетата на "Victoria's Secret", защото истински се забавлявам и сякаш съм част от грандиозно парти. Тази година нямах много време за спорт, защото моите две дъщери запълваха цялото ми свободно време, но все пак потренирах бокс, за да съм във форма за ревюто", допълни 32-годишната Лима, която е от бразилски произход.

Сред известните гости от първите редове на шоуто се открояваха имената на Валентино Гаравани, Адам Ливайн, Сиара, Тиесто, Оливия Палермо, Естел и др.

Докато "ангелите" на "Victoria's Secret" се рахождаха с грациозна походка, на сцената им пригласяше 23-годишната американска кънтрипевица Тайлър Суифт, чиито костюм, шапка и обувки бяха украсени с мотив от британското знаме.

Германският топмодел Тони Гарн, която от няколко месеца е новата любима на актьора Леонардо ди Каприо, също бе сред манекенките, станали част от модния спектакъл.

* Още снимки от модното шоу можете да видите тук.

* Видеоакценти от тазгодишното ревю на "Victoria's Secret".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти