Поотделно и с кратки думи за Кейт Мидълтън: Уилям и Хари почетоха паметта на принцеса Даяна

Братята Уилям и Хари се появиха на наградите Diana Legacy в Лондон вчера. Но поотделно.

За жалост кралският разрив между принцовете не е приключил, тъй като те продължават да се избягват на обществени места и по време на събития.

Уилям Хари
Снимка: Getty

В четвъртък братята – чиито отношения стават все по-обтегнати през последните години – се появиха отделно на наградите за „Наследство на Даяна“ в Лондон в чест на покойната им майка, принцеса Даяна.

Докато Уилям се появи лично, за да говори и да поздрави получателите на наградата, Хари се присъедини към събитието чрез видеоконференция след церемонията, предадоха от People.

Уилям Хари
Снимка: Getty

Кралски коментатори и потребители в социалните мрежи веднага изразиха разочарованието си, че братята не са се обединили и събрали на едно място поне заради покойната си майка.

Същевременно в социалните мрежи спекулациите и конспиративните теории, свързани с това какво се случва с Кейт Мидълтън, стават все по-странни и смели. Кейт не е виждана публично, освен на снимки, откакто ѝ беше направена коремна процедура в началото на януари.

Уилям Хари
Снимка: Getty

Вчера по време на изявата си на наградите за „Наследство на Даяна“ Уилям накратко спомена Кейт във връзка с целта им да запазят и защитят наследството на Даяна.

„Това наследство е нещо, върху което както Катрин, така и аз се стремим да се съсредоточим чрез нашата работа, както и 50 000 млади хора, които получиха награда „Даяна“ през последните 25 години“, каза той.

Според двореца Кенсингтън Кейт се възстановява от коремна операция от средата на януари и не се очаква да се върне към кралските си задължения до след Великден, на 31 март. Липсата на конкретни снимки или видео доказателства за местонахождението ѝ – като както и скорошен провал с Photoshop манипулация за публикация по случай Деня на майката – накара онлайн скептиците да изкажат всякакви налудничави теории за това какво се случва с Кейт.

► Снимката с децата, заради която атакуваха Кейт и как отвърна тя

Същевременно решението да не се засичат лично явно е умишлено от страна на Уилям и Хари. Днес те изглеждат по-разединени от всякога, след като едва се поздравиха на коронацията на крал Чарлз III миналия май.

Уилям Хари
Снимка: Getty

Коронацията на баща им беше и първият път, когато двамата бяха заедно след погребението на баба им, кралица Елизабет II, през 2022 г. Тогава целият свят забеляза, че братята нито говореха, нито общуваха помежду си.

Още преди Хари и съпругата му Меган Маркъл да вземат решение да се оттеглят от кралския живот и да се преместят в Америка през 2020 г., братята показваха признаци на сериозен разрив. И сега изглежда, че дори уважението към наследството и паметта на принцеса Даяна не може да ги обедини за обща изява.

Уилям Хари
Снимка: Getty

Съвсем наскоро Хари пътува до Обединеното кралство, за да посети баща си, след като стана ясно, че крал Чарлз III е бил диагностициран с рак. Докато Хари остана в родината си само за около 24 часа, изглежда, че с Уилям не са установили никакъв контакт.

През ноември източник, коментира пред ET, че отношенията на Хари и Уилям „не са се подобрили след публикуването на „Резервният“ и не се очаква помирение в скоро време“. Източникът добави, че коренът на проблема е в липсата на доверие.

Уилям Хари
Снимка: Getty

„В момента няма истинско доверие и то трябва да бъде възстановено“, каза източникът. „Има много наранени и от двете страни.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти