Удобството преди всичко: как да се обличаме като Луиза Григорова-Макариев

Луиза Григорова-Макариев измина дълъг път към себе си – от лудите нощи, през шумните връзки с няколко също толкова известни хора, до любовта на живота ѝ – режисьора Мартин Макариев, и майчинството, което я укроти. А всички тези събития оставиха своята следа и върху стила ѝ на обличане.

Днес тя е все така процъфтяваща актриса, обичана съпруга и грижовна майка, балансира успешно личния и професионалния живот и винаги изглежда прекрасно. Е, каква е тайната?

Не е нужно да сменяме цялото съдържание на гардероба си всеки сезон и да отделяме главозамайващи средства, за да изглеждаме стилно. Да, дори и през зимата.

Надникнахме в профила на Луиза в Instagram и успяхме да си откраднем три важни модни съвета. Ето ги и тях:

❄️ Анцуг ли? Защо пък не!

Ако до преди няколко години се смеехме дружно на вицовете за ежедневния и официалния анцуг, то сега анцугът се смее на нас от модните подиуми, профилите на всички модни инфлуенсърки и от витрините на магазините, които гордо показват най-новите си спортни облекла.

Той превзема ежедневието ни все повече и не сме сигурни, че трябва да възроптваме срещу завръщането му като част от гардероба на "готините и модерните". Нима има нещо по-удобно за носене от спортните дрехи? Неслучайно са измислени за спортуване, защото всички искаме да ни е максимално комфортно, докато се мъчим във фитнеса. Днес те далеч не са само за това и смело крачат извън границите на спортните площадки. Тъкмо това откриваме и в гардероба на прекрасната Луиза!

❄️ Цветовете говорят

В какви цветове е зимният ви гардероб? Черно, сиво и кафяво, нали? 

Да, мрачно е, студено е, кално е, но не трябва да живеем в тъга шест месеца в годината! Нека избягаме нарочно от скучните земни нюанси и да си създадем настроение.

Луиза ни показва как може хем да заложим на нещо ярко и закачливо, хем да не преминаваме границата на кича и детската мода. За да постигнете и вие този резултат, просто изберете един по-отличителен нюанс и го съчетайте с неутрални тонове.

Ако темата за цветовете и тяхната символика ви е интересна, вижте как да приложите и тяхната мистична сила в ежедневието (черното например закриля, а червеното дава кураж):

Как да използваме мистичната сила на цветовете в ежедневието

❄️ Палтото, което всяка жена трябва да има в гардероба си

Edna от най-стилните находки за сезон 2021/2022 е дългото палто - то е съчетание между блейзър и дебела жилетка и стои страхотно както в по-елегантни, така и в по-ежедневни съчетания. Неслучайно е сред любимите модни находки и на Радина Кърджилова – това палто е страхотен избор както за ежедневието, така и за някоя елегантна вечерна визия. Вижте как да го носите ТУК.

Преди дни Луиза публикува снимка с точно такъв разкошен пухкав модел, а описанието към нея ще отправим и като пожелание към вас и вашите семейства на прага на предстоящите празници:

Животът е прекрасен! Радвайте му се! И дойде времето, когато на излизане от магазина си казвате: “Весели празници!”, а това е любииииимото ми време 

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg
 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти