Стилни и през зимата: как да се обличаме като Радина Кърджилова

Деян Донков и Радина Кърджилова са edna от любимите ни български двойки, затова не спираме да следим зорко всяка тяхна стъпка в професионален и личен план. Заедно са от 2011-та, а през пролетта на 2021-ва посрещнаха и още един член на семейството си – малкия Йоан. Вижте какво споделиха те по темата във видеото горе.

Лъчезарната българска актриса е майка на две момчета, балансира успешно лични и професионалния живот и винаги изглежда прекрасно. Каква е тайната?

Е, не е нужно да сменяме цялото съдържание на гардероба си всеки сезон и да отделяме главозамайващи средства, за да изглеждаме стилно. Да, дори и през зимата.

Надникнахме в профила на Радина в Instagram и успяхме да си откраднем три важни модни съвета. Ето ги и тях:

❄️ Бялото е в тон с бялото

Да се облечем в бяло е най-лесният начин да постигнем елегантна и "луксозна" визия с малки (и дори никакви) усилия. От консервативен костюм до минималистични връхни дрехи, които могат да бъдат наслоени една върху друга или "смесени" с класическите нюанси – възможностите са много, а изборът е само и единствено ваш!

А ако не знаете от къде да започнете тази декемврийска модна революция в гардероба си, в нашата галерия ще ви покажем как да експериментирате с бялото, без да се ангажирате напълно, със стилни и семпли монохроматични решения.

 ❄️ Не подценявай зимните аксесоари

Има нещо много елегантно в жена, която носи шапка. Отчасти загадъчна, отчасти изтънчена, напълно стилна, федора, барета или клош: шапката става задължителна, когато времето застудее. Да, нека не забравяме и топлината. 

А ако чувствате, че имате нужда от рамо в избора на стил, ето какво има да каже модата за избора на шапка според формата на лицето:

Зимна шапка: формата на лицето е важна

❄️ Палтото, което всяка жена трябва да има в гардероба си

Edna от най-стилните находки за есен 2021 е дългото палто - то е съчетание между блейзър и дебела жилетка и стои страхотно както в по-елегантни, така и в по-ежедневни съчетания.

Визиите са страхотни за ежедневието, но много успешно биха могли да бъдат инкорпорирани и в някоя вечерна визия. Вижте как да го носите ТУК.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти