"60 рози за моето момиче на 60" - трогателният жест на Пиърс Броснан към съпругата му

Светът на холивудските бракове може да не е най-розовият и те често да се разпадат, но за щастие все още има известни личности, които ни карат да продължаваме да вярваме в голямата любов.

Сред тях са актьорът Пиърс Броснан и съпругата му Кийли Броснан, които продължават да стоплят сърцата ни със своята любовна приказка на повече от 20 години!

70-годишният Пиърс отбразнува 60-тия юбилей на своята любима с красив жест - букет от 60 червени рози. На кадъра се вижда как Пиърс е прегърнал жена си, а пред тях стои внушителният букет.

"60 рози за моето момиче с кафявите очи, което днес става на 60", написа актьорът под снимката, която публикува в социалните мрежи.

"Чувствам се щастлив и благословен, че се изпречих на пътя ти в онази случайна сутрин в Кабо Сан Лукас", допълва Броснан, визирайки деня, в който са се запознали.

Кийли Шей Смит е американска журналистка и телевизионна водеща. Тя се запознава с Броснан на парти в Мексико, където отива да интервюира звездата от „Наздраве“ Тед Дансън. Годината е 1994 – същата, в която двамата сключват брак.

„Той беше завладяващ. Висок, мургав и красив – всичко, от което всеки веднага би бил привлечен“, казва след време тя пред People.

„Имаше този палав блясък в очите си. Помислих си „Уау!“, обяснява Кели, говорейки за това, че се е влюбила от пръв поглед в бъдещия си мъж.

По думите на жената на Пиърс, след първата им официална среща двамата са останали до 3 сутринта, разговаряйки под звездите.

Класа и изтънченост: Пиърс Броснан от 80-те години до днес

 

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти