Развод, откраднато гадже и тонове драма: Какво породи раздора в семейство Сайръс?

В семейството на Майли Сайръс има толкова много драма в момента, че можем само да предполагаме, че в най-скоро време ще им предложат да направят риалити шоу. Честно казано, бихме го гледали. Но ако не сте в крак със случващото се в едно от най-известните семейства в шоубизнеса, имайте предвид, че е еднакво сложно и разхвърляно.

Кратката версия: всички избраха страни, когато майката Тиш Сайръс и главата на семейството Били Рей Сайръс се разведоха, никой не си говори с другия, а от Us Weekly твърдят, че малката дъщеря Ноа смята, че майка ѝ е „откраднала“ гаджето ѝ. Объркани сте? Ние също, така че нека разнищим тази драма. 

Шокиращите семейни тайни на звездите

Разводът на Тиш и Били Рей раздели семейството

Тиш подаде молба за развод от Били Рей през април 2022 г. и те пуснаха следното съвместно изявление пред People :

„След 30 години, пет невероятни деца и цял живот, изпълнен със спомени, решихме да тръгнем по различни пътища – не с тъга, а с любов в сърцата си. Израснахме заедно, създадохме семейство, с което можем да се гордеем и сега е време да създадем нашите собствени пътища и да очакваме с нетърпение да продължим да имаме споделено преживяване като приятели и родители. Не сме стигнали до това решение лесно или бързо, но с толкова много случващо се в света, ние искахме да осигурим известна яснота и завършеност, за да можем да останем фокусирани върху това, което е важно."

Звучи като доста мирна раздяла. Тиш обаче оттогава твърди, че е търпяла „неуважение под всякаква форма“ по време на брака ѝ, така че... изглежда, че зад кулисите се е случвало повече, отколкото феновете първоначално са смятали. Всъщност, само няколко месеца след съобщението за раздялата на Тиш и Били, източник каза пред E! News , че „Разводът между нейните родители създаде напрежение в отношенията [на Майли] с баща ѝ и беше трудно да общува с него през последната година. Тя се надява, че в крайна сметка могат да работят върху връзката си."

Тиш се омъжи повторно и Ноa изясни чувствата си

Тиш се омъжи за звездата от „Бягство от затвора“ Доминик Пърсел през август 2023 г. и интернет бързо установи, че децата ѝ Ноа Сайръс и Брейсън Сайръс не са присъствали на сватбеното тържество, докато Майли Сайръс, Бранди Сайръс и Трейс Сайръс бяха там.

Вместо това Ноа и Брейсън изглежда прекараха деня в пазаруване във веригата магазини Walmart и публикуваха селфи, на което се виждаше, че Ноа носи тениска с лика на баща ѝ Били Рей Сайръс. 

Източник наскоро потвърди пред Us Weekly, че Ноа „винаги е била близка с Били Рей“, добавяйки, че това също е „причинило разрив между нея и Майли“.

О, и друг вътрешен човек твърди: „Семейната динамика не е същата след развода и сега, когато Тиш и Били Рей са с други хора, има още повече разделение между всички тях.“

e
Снимка: Getty

Майли спечели Грами и пренебрегна баща си

Майли Сайръс не включи баща си Били Рей в речта си за приемане на нейното Грами през февруари 2024 г. Източник каза на Us Weekly, че той се е опитал да се свърже с нея с поздравления.

►Модно постижение или гаф? Майли Сайръс изуми феновете си със своята "Грами" визия

„Той се опита да се свърже с Майли много пъти и я поздрави за нейното Грами“, каза вътрешен човек. „Децата са избрали страни, но приятелите се надяват разривът да не продължи вечно. Майли е много близка с майка си и стои до нея."

Друг източник го каза по-просто: „Майли не е преодоляла неуважението, което чувства, че Били Рей показа към Тиш и семейството.“

e
Снимка: Getty

Ноа с предизвикателен коментар към сестра си Майли през 2023

Докато Майли и по-малката ѝ сестра винаги са били близки, феновете забелязаха първите признаци на драма през октомври 2023 г., когато Ноа написа „Неуважението в това видео...“ в коментарите към клип на Майли за The Joe Rogan Experience.

Съвсем наскоро Ноа създаде още драма, след като хареса снимка на Лиъм Хемсуърт - бившият съпруг на Майли. 

►Любов след буря: Кой е новият мъж в живота на Майли Сайръс?

e
Снимка: Getty

Us Weekly съобщават за любовен триъгълник между Тиш, Доминик и Ноа

В един наистина див обрат на сюжета, вътрешен човек наскоро каза пред Us Weekly, че „Ноа [се виждаше] с Доминик, когато Тиш започна да го преследва“, добавяйки, че майката „е била наясно“ със ситуацията и че „сътресенията между Ноа и Тиш надхвърлят [това какво мислят хората]." Според източниците, Ноа е много разстроена от това, че собствената ѝ майка е откраднала гаджето ѝ от нея.

Важна забележка: Тиш наскоро разкри, че тя и Доминик са започнали с размяна на съобщения и не спомена нищо за Ноа...

Us Weekly също говори с източник, който каза, че „Ноа и Тиш не са говорили, откакто се случи всичко с Доминик“ и че „Тиш излиза извън контрол и се опитва да разбере как да разсее това“. Според този човек Ноа и Доминик са се срещали от „около 8 до 9 месеца“, но „имали проблеми“.

Daily Mail обаче разговаря с анонимен вътрешен човек, който твърди, че „Ноа никога не е излизала с Доминик и те не са били заедно. Тя се заблуждава да мисли обратното и се опитва да създаде разказ, който да я представи като жертва.“ Този източник подчертава, че Ноа не е била поканена на сватбата на Тиш и тя нямало да дойде, дори и да беше. Тиш искала мирна сватба и не искала Ноа да създава каквито и да е сцени.

„Ноа винаги е жадувала за внимание, защото не го е получавала, докато расте. Тиш винаги е била на страната на Майли, защото там бяха парите“, продължи източникът. „Майли и Тиш са като сестри и Ноа винаги е завиждала за това, защото тя никога не е имала връзката с Тиш, която има Майли.“

Когато става въпрос за това дали Майли е знаела или не за Ноа и Доминик, източниците не са на едно мнение. Един човек каза на People: „Майли нямаше представа за драмата с Доминик и се опълчи срещу майка си за това“, докато друг каза на Us Weekly, че Майли „абсолютно е знаела“ и е била „напълно наясно“.

Тиш и Доминик са на терапия след драмата

Източник каза пред Us Weekly на 4 април, че двойката „работи върху комуникацията и е потърсила терапия заедно“ на фона на последиците от драмата с Ноа, докато друг вътрешен човек каза „Това ги отблъсна един от друг [и ще отнеме време, за да се излекуват“.

В края на миналия месец Тиш призна, че „определено има проблеми“ във връзката им.

Кодираните послания на Майли Сайръс към бившия ѝ съпруг

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти