Любов след буря: Кой е новият мъж в живота на Майли Сайръс?

майли сайръс
Снимка: Getty

Майли Сайръс видимо сияе след издаването на новия ѝ албум "Endless Summer Vacation", но не само професионалните успехи на певицата с уникален глас я карат да изглежда така. В живота ѝ има нов мъж. Името му е Макс Морандо и двамата все по-често могат да бъдат забелязани на светски събития – сигурен знак, че нещата между тях вече са сериозни. 

Макс беше забелязан на бляскавото парти по случай излизането на новия албум на половинката му, както и на модното шоу на Versace есен-зима 2023 г. миналата седмица, където също държеше за ръка Майли, предадоха от Harper's Bazaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Майли и Макс не са заедно отскоро, но досега пазеха любовта си от любопитните очи на медиите. Слуховете за романтична връзка между тях плъзнаха за пръв път през ноември 2021 г., когато двамата се появиха на модното шоу на Gucci Love Parade.

Слуховете допълнително ескалираха през следващия месец, когато Сайръс танцува и се държеше за ръце с Морандо в Маями по време на нейното новогодишно парти специално за NBC. До април 2022 г. двойката изглежда потвърди романса си по време на разходка в Западен Холивуд.

Майли безспорно заслужава всичко най-добро, тъй като сърцето ѝ вече е страдало от стрелите на любовта. Певицата се разведе с бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт през 2020 г. след дълги години на връзка, две от които прекарани в брак. В хита "Flowers" от новия ѝ албум Майли намеква за изневерите на Лиъм в собствения им дом, превърнали се в основна причина за бързото разпадане на брака им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

Друга песен от "Endless Summer Vacation" пък се предполага, че е посветена на Макс Морандо - мъжът, който събра счупените парчета от сърцето на Майли. В песента "You" тя пее: 

"Да, имам малко багаж, нека направим малко щети

Не съм създадена за кон и файтон

Знаеш, че съм дивачка, но гледаш отвъд това

Искам тази нощна сладка магия, която трае вечно

Малко съм луда, защото ти ме правиш такъва

Нямам нужда от Исус, о, скъпи, ти ме спаси, свършена съм

Но само ако е с теб"

Въпреки че Морандо е решил да запази личния си живот до голяма степен поверителен, той, подобно на Сайръс, има добре развита кариера в музиката. През януари 2022 г. източник каза пред E!News за връзката им: "[Морандо и Сайръс] са едновременно артистични и креативни, така че те се свързаха покрай това, че са музиканти."

В галерията може да научите още за новия мъж до Майли Сайръс:

<<<Към галерията>>>

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти