Модно постижение или гаф? Майли Сайръс изуми феновете си със своята "Грами" визия

Ако потърсите „скандална“ в речника, вероятно ще видите снимка на Майли Сайръс: от туъркинг с Робин Тик до пушене на сцената, Дисни възпитаничката знае как да направи заглавие... или две. Това се отнася и за драматичните ѝ модни моменти като визията ѝ от последните награди "Грами" например.

На тях поп изпълнителката се появи с една от най-противоречивите си и интересни прически до момента - модерен пънк прочит на обемна прическа ала Джейн Фонда от 70-те.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Отивайки на 66-те годишни награди "Грами", които се проведоха на 4 февруари, Майли надмина себе си. Тя не само спечели първото си златно грамофонче, за най-добро поп соло изпълнение за „Flowers“, но даде и най-запомнящия се моден момент на вечерта, облечена в разголена златна рокля с верижки. Звездата допълни визията си с прическа, която открадна светлината на прожекторите на цялото шоу. Нейните наскоро боядисани в русо кичури бяха щедро тупирани, създавайки обем до небесата.

Феновете на изпълнителката я засипаха с похвали, твърдейки че това е най-впечатляващата ѝ и дръзка визия до момента. За прическата на Майли Сайръс обаче не се срещаха само суперлативи. В коментарите в социалните мрежи редица потребители споделиха, че според тях ретро прическата на поп дивата не пасва на аутфита ѝ и изглежда нелепо.

Както нейната собствена кръстница, кънтри певицата Доли Партън, казва: "Колкото по-голяма е косата, толкова по-близо си до Бог."

И макар да ни харесва да мислим, че външният вид на Майли е вдъхновен от скорошната модна тенденция "мафиотска съпруга" или дори от емблематичната прическа на Джейн Фонда от филма "Барбарела" от края на 60-те години, фризьорът на певицата разкри друго.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Боб Ресин, фризьор на Майли от осем години, каза за Byrdie, че тази прическа е вдъхновена от „пънкарска версия на Ракел Уелч от 70-те години“.

В Instagram Боб разкри повече подробности за вдъхновението зад тази прическа: „Тази година решихме, че искаме нещо сухо и по-голямо, с по-обемна коса, но секси и рошаво“, пише той в публикацията си.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти