„Създадох Яна Маринова като продукт, който трябва да бъде успешен“: тежкото признание на една актриса, преминала през ада

Бях на 7, когато за пръв път свикнах, че трябва да се оправям сама, защото беше невъзможно да се живее вкъщи.

Това са думите, които Яна Маринова сподели с Мариян Станков - Мон Дьо и аудиторията на „Събуди се“ по Nova. В интервюто актрисата разкрива част от себе си, която не сме виждали преди: момичето в нея, преживяло тежки беди и домашно насилие.

„Създадох Яна Маринова като един продукт, който трябва да е успешен, просто защото още като малка, на улицата, гладна, без любов, с ужасен страх, че няма да успея си казах, че трябва да създам продукт”, споделя тя пред Мон Дьо. Така разбираме за тази част от живота на една блестяща актриса и филмов продуцент, в която не всичко е толкова бляскаво, колкото изглежда.

Яна свързва „пристрасняването към интересния живот“ с родителите си, които определя като „адски интелигентни, надскочили времето си“, но тяхната унищожителна връзка се оказва унищожителна и за нея, но не по начина по който очакваме. „Става въпрос за насилие, което е продиктувано и от обществото и толеранса на обществото към насилника“.

„Има безброй много Янчета, които треперят и се страхуват, и които си мислят, че това се случва само на тях и нямат сила да се избявят“

Какво споделя актрисата за токсичните си връзки, взаимоотношенията майка-дъщеря, миналото и бъдещето, вижте във видеото.

Филми, които ще разплачат и най-студените сърца

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти