Ако имате нужда от мотивация, ето какво имат да кажат двама звездни български мъже

ники илиев владо карамазов
Снимка: NOVA

Новата година дойде. Каквото и да правим, след нея почти неусетно ще дойде следващата. Какъв е смисълът тогава да се самобичувате, че не успяхте през 2021-ва да постигнете всичко, за което си мечтахте?

Скъпи читателки, ако днес не сте в добро настроение, тази статия е за вас. Не забравяйте, че имаш тонове успехи зад гърба си, които забравихте да отпразнувате. Като всички онези сутрини, в които станахте от леглото въпреки нежеланието си. Помнете, че няма нищо лошо в това да оценявате успехите си по ваша собствена скала за оценяване.

И ако все още не сме успели да ви усмихнем и заредим с януарска мотивация, вижте какво имат да кажат две обичани знаменитости. Те са интелигентни, талантливи, привлекателни, знаят не само какво искат, но и как да го постигнат. 

Какво казва за теб любимият ти български красавец

Ако за повечето хора Нова година е време за забавления и прекаляване с храна и фестивални напитки, Ники Илиев и Владо Карамазов използват момента, за се вгледат вътре в себе си и да очертаят посоката, по която ще поемат към целите си. 

Българските актьори изненадаха последователите си в Instagram с вдъхновяващи новогодишни постове, за които си струва да отделите няколко минутки.

Карамазов се обръща към последователите си:

Честита нова година. Пожелавам ви много здраве. Пожелавам ви и да имате сили и желание за да успеете да направите нещо изключително в живота си. Нещо, което не сте предполагали, че е възможно да постигнете. Сигурно е, че всичко е възможно.

С мен през 2021 се случи такова нещо. И съм щастлив, защото си доказах, че тези уж клиширани думи "всичко е възможно", са истина. Постигнах неочаквани постижения във фотографията и открих втора сцена в изкуството. Върнах се към нещо отминало - Сървайвър и беше запомнящо се преживяване, на което скоро ще се насладите. Направих може би най-хубавото представление в моята кариера. И още много други неща в тази уж лоша година. Годината е такава каквато си я направим. Живота ни е такъв, какъвто ние го наредим. Надявам се през 2022 и този малоумен Ковид ще се разкара. Вече малко ми писна от него.

Ники Илиев от своя страна поставя акцент не върху равносметките, а върху онова, което му предстои:

9 насоки за новата година:
1. Ставай рано

2. Фокусирай се върху процеса, не резултата

3. Чети всеки ден

4. Бъди стриктен със себе си, прощавай на другите

5. Търси предизвикателства

6. Остани ученик

7. Разкарай токсичните хора

8. Помни, че ще умреш

9. Фокусирай се върху това, което можеш да контролираш

🤟 Дано изпълня поне половината🤦‍♂️ Честита Нова Година! Здрави и щастливи, вие и семействата ви🙏

Edna.bg ви пожелава безброй вълшебства, топлина и споделеност през новата година!

Как холивудските знаменитости посрещнаха 2022 г.

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти