Специалната връзка между Кейт Мидълтън и принц Хари

Специалната връзка между Кейт Мидълтън и принц Хари
Снимка: netinfo

Трудно е човек да не забележи колко добре се разбират принц Хари и съпругата на брат му, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

През последните няколко години бъдещата кралица и братът на Уилям споделят много весели емоции по време на официални събития, а и предполагаме, че не само там.

Хроникьорите на кралското семейство не крият факта, че в това дуо принц Хари се изявява като приятелят, залагащ на шегите и майтапите, а Катрин е милата и отвръщаща на хумора му дама.

Would love to know what prince Harry whispered. Guess what he said #royals #princeharry #KateMiddleton pic.twitter.com/iM9vLNAVP9

— Terri Cameron (@Terri_Cameron) 12 юни 2016 г.

В тези прекрасни взаимоотношения се крие ключът към прекрасната специална връзка, която съпругата на херцога на Кеймбридж, Уилям и по-малкия му брат имат.

Вижте снимки на приятелите Кейт и Хари ТУК >>

Приятелството на Кейт и Хари, чието истинско име всъщност е Хенри, се заражда още по времето, когато Катрин и Уилям са двойка в университета. Гостоприемната и сърдечна Кейт винаги е карала Хари да се чувства добре приет в компанията през този период от живота им.

12 Times #PrinceHarry and #KateMiddleton Proved They Have a Cute Brother-Sister Relationship https://t.co/TrnRTgdINP pic.twitter.com/csqyoaZagi

— Woman's World Mag (@WomansWorldUS) 27 май 2016 г.

Така приятелството на Кейт и Хари, който ѝ се пада девер, прераства в една много ценна и скъпа семейна връзка, дотолкова, че наблюдателите на кралското семейство твърдят, че херцогинята на Кеймбридж е сестрата, която принцът на Уелс никога не е имал. 

Честите им появи заедно на светски мероприятия, дори без присъствието на Уилям, само потвърждават, че двамата са тандем, който наистина си допада взаимно. А все пак, какво по-хубаво от това да се разбираш толкова добре с роднините на половинката ти?

#KateMiddleton, #PrinceWilliam & #PrinceHarry with Queen at #CommonwealthDay service. #ENGhttps://t.co/5PcWDbZx3c pic.twitter.com/u2RZQDG6tZ

— Josh Maxwell (@joshmaxwell1996) 15 март 2016 г.

Говори се дори, че Кейт съветва Хари за личния му живот, дава съвети за романтичните му връзки, грижовна е към него и проблемите му, когато е имал трудни периоди. А двамата пък са големи почитатели на сериала "Игра на тронове" и не е тайна, че обичат да гледат новите епизоди заедно и да коментират емоциите си един с друг.

Вижте галерията с мигове от приятелството на Хари и Кейт ТУК >>

Явно това е разковничето към добрите взаимоотношения между съпругата на един мъж и неговия по-малък брат: чувството за хумор и сестринската мъдрост.

#KateMiddleton, #PrinceWilliam and #PrinceHarry at the 'Spectre' premiere: Watch live NOW! https://t.co/Il95S0G57D pic.twitter.com/GuaoNfSL72

— HELLO! US (@hellomagUS) 26 октомври 2015 г.

Припомнете си още:

Кейт Мидълтън с рокля на български дизайнер

14 неща, които не знаете за Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън има какво да каже

И принцовете имат сърце

Принц Хари – съдба на кръстопът

Най-желаният ерген!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти