Най-желаният ерген!

Най-желаният ерген!
Снимка: Getty/Guliver

Британският принц Хари, цялото име на когото е принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, бе обявен за най-желания ерген в света.

Така той изпреварвайки звезди от спорта и киното, сред които Джордж Клуни и Джак Никълсън.

Малкият брат на принц Уилям, който в момента се намира на мисия като пилот на военен хеликоптер в Афганистан, оглави класацията на 40-те най-желани ергени в света на американското списание "Таун енд Кънтри", цитирани от "БГНЕС".

Той изпревари редица от най-известните ергени в Холивуд.

"Малкият брат на принц Уилям флиртува и кара хеликоптери Апачи с еднаква увереност", съобщи списанието си в коментар за 28-годишния принц.

Освен това малко са жените, които не си мечтаят тайничко да се сбъднат детските им мечти и да станат принцеси.

В класацията са включени още няколко европейски кралски особи, сред които гръцкият принц Филипос, внукът на Грейс Кели принц Пиер Рение Стефано Казираги от Монако, шведският принц Карл Филип и белгийският принц Амедео.

Тази година на 15 септември Хари ще навърши 29 години, но все още не мисли за женитба. След раздялата му с дъщерята на южноафриканския мултимилионер Чарлс Дейви - Челси, не се знае той да има друга приятелка.

През август 2012 обаче избухна скандал с негови голи снимки, направени по време на почивка. Отзвукът в медиите беше много голям, но най-любопитното е, че Хари бе поканен да се снимки в порно филм за 10 милиона паунда. Разбира се, той отказа щедрото предложение.

Спортните звезди, като голф съзтезателят Адам Скот, звездата от американския футбол Тим Тебоу и бейзболният играч Джеръми Лин също са сред най-желаните ергени.

Добре представени са и децата на големи звезди - четиримата сина на певеца Брайън Фери - Мерлин, Айзък, Отис и Тара, синът на Арнолд Шварценегер Патрик, синът актьор на Клинт Истууд - Скот, както и ившият приятел на Тейлър Суифт - Конър Кнеди и други.

А вие, дами, на какво мнение сте?

Бихте ли си пожелали за съпруг някой от тези мъже? 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти