След два развода и шестмесечна връзка Пени от „Теория за големия взрив“ очаква първото си дете!

Кейли Куоко
Снимка: Getty

Кейли Куоко е бременна от половинката си Том Пелфри.

36-годишната актриса, която е най-популярна с героинята си Пени от сериала „Теория за големи взрив“, сподели щастливата новина в Instagram. От публикацията разбираме, че бебето ще бъде момиче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

„Бебе Пелфри идва през 2023 г. Чувстваме се повече от благословени и щастливи“, написа Куоко към серия от снимки с 40-годишния Пелфри и завърши с „Обичам те“ към своя партньор.

Сред кадрите Куоко сподели и такива на положителни тестове за бременност, торта с розова глазура, бебешки бодита и снимка, на която двойката държи чаши „Мама Меца“ и „Татко Мечок“.

„И после стана още по-хубаво“, написа 40-годишният Пелфри към публикация в своя профил, с която обяви новината. „Обичам те повече от всякога“, обърна се към Куоко актьорът от сериала „Озарк“.

За връзката на актьорската двойка се заговори за първи път през месец май тази година. Тогава Куоко сподели в Instagram общи снимки, на които с Пелфри се прегръщат. Публикацията дойде почти осем месеца след като Куоко обяви, че се разделя със съпруга си Карл Кук. Актрисата и състезателя по езда бяха женени в продължение на три години. Бракът с първия ѝ съпруг, бившия тенесист Райън Суийтинг, продължи от 2013 до 2016 година.

Куоко и Пелфри направиха първата си публична поява заедно, държейки се за ръце, когато в края на май продуцентът Грег Берланти получи своята звезда на Холивудската алея на славата.

Вижте снимки на двойката в галерията тук:

Бъдещи родители: Кейли Куоко и Том Пелфри

Малко след това колежката и най-добра приятелка на Кейли, Зосия Мамет, сподели пред Entertainment Tonight, че Пелфри получава нейното одобрение. „Срещнах го и си казах: „Чувствам се сякаш те познавам от цяла вечност“, спомня си Мамет. „А той я изключително и това е всичко, което има значение за мен.“

След като отпразнуваха заедно номинациите си за награда „Еми“, Куоко честити в Instagram рождения ден на Пелфри в края на юли. „На невероятния мъж, който ме спаси по всякакъв начин…честит рожден ден, скъпи!“, написа тя. „Да те познавам означава наистина да те обожавам... светът е озарен от деня, в който си се родил. Обичам те!“

Дебютът си на червения килим Куоко и Пелфри направиха по време на наградите „Еми“ през септември. Въпреки че нито Куоко, нито Пелфри спечелиха награда, актрисата публикува общ кадър с половинката си, на който са усмихната до уши. „Това общо-взето обобщава нощта и всяка друга нощ. Обичам те“.

Когато Entertainment Tonight разговаря с актрисата по-късно същия месец, тя разкри, че се е запознала с Пелфри чрез техния общ мениджър. Двамата се се срещнали за първи път през април на премиерата на сезон 4 на сериала „Озарк“. „Беше любов от пръв поглед. Той е най-сладкият от всички“, признава Куоко.

Кейли Куоко през годините

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти