Сладко и романтично: ето как и кога Меган и Хари са си казали "Обичам те" за първи път

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Едва ли има човек, който вече не е наясно, че се задава нова биография за живота на принц Хари и Меган Маркъл. Името ѝ е Finding Freedom и обещава да разказва за всеки малък детайл от връзката им, както и за причините и подробностите около напускането им на кралското семейство.

В книгата можете да разберете и всички детайли около първата им среща, за която се твърди, че се е състояла в Soho House и е продължила цели 3 часа, а още тогава двамата са усетили химията помежду си.

"В края на срещата, след близо 3 часа разговори, всеки е поел към дома си", разказват авторите на биографията. "Привличането между тях било очевидно, но не се стигнало до целувка за довиждане, нямало особени очаквания, просто намек за нещо зараждащо се и надежда да се видят отново."

Двамата излизат на вечеря още следващата вечер, а вечерта след това Меган посещава Хари в Двореца Кенсингтън.

"Когато Хари е отворил входната врата на дома си, Меган е видяла един обикновен коридор с окачени палта и обувки по пода. Тя има достатъчно опит със срещите, за да разпознае кога един мъж се опитва да я впечатли и кога е просто себе си. А Хари определено е от втория тип - винаги себе си. Опитал се е да я впечатли единствено с подробности около работата си, но в нито един момент не е споменал факта, че е принц и е част от кралската фамилия."

Шест седмици по-късно, Меган и Хари заминават заедно за Ботсвана, където връзката им започва на пълни обороти, а любовта пламва истински между тях. А малко след това, двамата си казват и заветното "Обичам те".

"Три месеца след началото на връзката им, двамата вече свободно си казвали, че се обичат. Хари е бил първият, изрекъл тези думи, но Меган му отвърнала на мига. От този момент двамата започнали да разискват спокойно и свободно своето общо бъдеще."

За жалост връзката между Меган и Хари не бе приета добре от всички, а се оказва, че е имало и хора от близкия кръг на Хари, които не са одобрили избраницата му.

"В началото на връзката им, Хари срещна доста неразбиране и негативно мнение от страна на някои свои приятели и той моментално прекрати връзка с тях. Едно беше да получава критики от медиите, с които бе във война отдавна, но още по-тежко бе, че не срещаше подкрепа и от някои от най-близките си хора", твърди се в биографията.

Именно тези проблеми са довели и до желанието за оттегляне от кралските задължения и привилегии от страна на Меган и Хари. 

Прочетете още за историята на Меган и Хари:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти