Шарън Стоун си навлече гнева на колега: Караха ме да спя с него

Години след като заяви в мемоарите си, че неназован продуцент веднъж я насърчил да прави секс с неин колега актьор, Шарън Стоун реши да посочи конкретно замесения в случката.

В скорошен подкаст актрисата разкри, че популярният филмов продуцент и студиен магнат Робърт Еванс, който почина през 2019 г., е този, който я е принуждавал да преспи с Уилям Болдуин, нейният колега в еротичния трилър „Сливър“ от 1993 г.

► Шарън Стоун за ролята, заради която губи сина си: „Това буквално разби сърцето ми“

Шарън разказа, че Еванс я е извикал в офиса си по време на снимките, за да я помоли да помогне за „изпълнението“ на Болдуин във филма.

„Той ми обясни, че е спал с Ава Гарднър [неговата колежка от „Слънцето също изгрява“] и че трябва да спя с Били Болдуин, защото ако го направя, играта му ще се подобри. А ние имахме нужда Били да стане по-добър във филма, защото това беше проблем“, обясни Стоун във вторник в епизода на The Louis Theroux Podcast.

Шарън Стоун
Снимка: Getty

Актрисата обясни скандалната молба на продуцента Робърт Еванс. Според нея той вярвал, че реалният секс ще помогне на актьорите да имат по-силна химия на екрана. А това щяло да спаси филма.

Признанията на звездите: сексът, срамът и светлината на прожекторите

„Сливър“ е първият проект на Шарън Стоун след легендарния еротичен трилър „Първичен инстинкт“ от 1992 г. Снимките на този филм обаче са били значително различно преживяване за актрисата.

„Не трябваше да правя истински секс с Майкъл Дъглас“, коментира Стоун. „Майкъл можеше да дойде на работа и просто да знае как да изпълни ролята или репликата, да репетира и нещата да се получат.“

Шарън Стоун
Снимка: Getty

В своите мемоари от 2021 г. „Красотата да живееш два пъти“ Стоун разкрива още, че клаузата за одобрение на партньора в нейния договор често е била пренебрегвана.

„Те избират когото си искат. За мой ужас, понякога“, пише тя. „Вие, момчета, настояхте за този актьор... А сега мислите, че ако [преспя с него], той ще стане по-добър актьор? Никой не е толкова добър в леглото“, пише Стоун и не крие, че просто понякога е трябвало да наемат по-добър актьор за ролята.

► Шарън Стоун показа порасналия си син и разкри защо Холивуд ѝ обърна гръб

Шарън Стоун твърди, че не е изпълнила молбата на Робърт Еванс и заради това ѝ е сложен етикет на „трудна“ за работа.

Уилям Болдуин
Снимка: Getty

Самият Уилям Болдуин реагира почти веднага на признанията на колежката си. Той нападна Стоун в социалните мрежи във вторник:

„Не съм сигурен защо Шарън Стоун продължава да говори за мен, всички тези години по-късно? Все още ли е влюбена в мен или все още е наранена след цялото това време, или е защото отбягвах ухажванията ѝ?“

Уилям Болдуин
Снимка: Getty

Той добави гневно: „Имам толкова много компромати за нея, че ще ѝ се замае главата, но си замълчах“.

В публикацията си братът на Алек Болдуин също намекна, че трета страна е станала свидетел на предполагаемия интерес на Стоун към него.

Уилям Болдуин
Снимка: Getty

Според него малко след пробните снимки на „Сливър“ Шарън Стоун се заканила пред своята приятелка и модел Джанис Дикинсън, че ще накара екранния си партньор да се влюби лудо в нея.

В изявление за Daily Mail обаче Джаниса твърди: „Доколкото си спомням, Шарън никога не ми е казвала това. Не съм сигурна защо Били Болдуин повдига този въпрос. Обожавам ги и двамата, но това никога не се е случвало.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти