Шарън Стоун показа порасналия си син и разкри защо Холивуд ѝ обърна гръб

Шарън Стоун винаги е вдъхновявала със своята искреност по всякакви болезнени и лични теми. През годните тя не се притеснява да говори за ужасяващия си инсулт през 2001 г., отпадането от шоубизнеса вследствие на това, битката за попечителството на своето дете и политическите си възгледи. 

Наскоро Стоун бе водеща на благотворително събитие на The Hollywood Reporter и говори за това как Холивуд ѝ е обърнал гръб, след като е получила инсулт.

шарън стоун
Снимка: Getty

„Получих инсулт през 2001 г. Имах 1% шанс да оцелея. Имах 10-дневен мозъчен кръвоизлив. Възстановявах се 7 години и оттогава не съм работила. Договорите ми трябваше да се променят. Можех да работя максимум 14 часа на ден. Когато [инсултът] се случи, не исках да казвам на никого, защото, ако нещо с вас се обърка, сте извън бизнеса. Нещо се обърка с мен: и останах без работа за 20 години “, разказа тя.

шарън стоун
Снимка: Getty

„Не съм работила, а бях много голяма филмова звезда в един момент от живота си.“, призна още Шарън и призова за по-голямо разнообразие в шоубизнеса – не само по отношение на расата, но и на възрастта и здравословното състояние на актьорите.

Въпреки че е напълно открита и директна, когато става въпрос за семейството и личния живот на близките ѝ, Шарън е предпазлива и уважава тяхното право на лично пространство. Преди няколко дни тя направи нещо, което рядко си позволява – публикува снимка на едно от децата си.

Актрисата от „Първичен инстинкт“ има трима осиновени синове. Най-големият от тях, Роан Джоузеф, е на 23 години и е осиновен от Шарън и тогавашния ѝ съпруг Фил Бронстейн през 2000 г. След развода им през 2004 г. тя осиновява Леър, на 18, през 2005 г. и третия си син, Куин, на 16, година по-късно.

Въпреки че нито един от тримата ѝ синове не се появява често в профила на майка си в социалните мрежи, през уикенда Шарън сподели рядка снимка на най-големия си син, Роан, по случай неговия рожден ден.

„Отива ти да си на 23“, написа с обич гордата майка, а последователите ѝ веднага коментираха колко пораснал и прекрасен е младежът.

Роан има собствен профил в Instagram от миналия март и досега е споделил само една снимка, на която позира с майка си и я поздравява по случай първата ѝ самостоятелна изложба в Лос Анджелис.

По-рано тази година Шарън шокиращо разкри, че ролята ѝ в еротичния трилър „Първичен инстинкт“ е станала част от причината да загуби попечителството над сина си Роан през 2004 г.

За щастие днес Шарън изглежда има прекрасна връзка със сина си, който е актьор с няколко роли в киното и телевизията. Той многократно е придружавал майка си на светски събития, а през 2021 г. двамата се появиха заедно на червения килим в Кан.
 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти