Скандално или смело? Германска принцеса се снима за корица на "Плейбой"

Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис, принцесата на Саксония, влезе в историята по доста интересен и нетипичен начин, като стана първият член на аристокрацията, позирал за еротичното мъжко списание "Плейбой". Принцесата каза пред списанието, че не се срамува от фотосесията си и смята, че нейните предци със синя кръв "определено биха одобрили".

37-годишната принцеса Ксения е заела изкусителна поза на корицата на немския "Плейбой" за март 2024 г., като покрива едната половина на тялото си с бял чаршаф, а другата оставя напълно гола. Аристократката захвърля чаршафа на друга снимка, позирайки напълно без горнище до луксозен басейн, докато носи прозрачна бяла пола с дълбоки цепки, стигащи до кръста ѝ. 

На трета снимка Ксения - чийто пра-пра-пра-дядо е последният крал на Саксония Фредерик Август III - носи бяло разкопчано боди, което е издърпано надолу, така че да разкрие гърдите ѝ.

В придружаващото кадрите интервю светската личност казва пред немския "Плейбой", че иска да покаже чрез снимките си, че „всяка жена е красива такава, каквато е“.

„Не е нужно да се съобразявате с тенденциите или да оперирате тялото си, само за да угодите на някого“, казва тя пред списанието. „Имам стрии и съм горда да ги покажа.“

Освен кралска наследница Ксения е и дългогодишна телевизионна личност, като в момента участва в предаването „B:Real – Real Celebrities, Real Life“. 

Принцесата каза още пред списанието, че трябва „да се бори срещу предразсъдъците по цял ден“ заради произхода си, но и заради тялото си.

принцеса ксения
Снимка: Getty

„В някои телевизионни риалити предавания аз бях единствената, която не си беше правила нищо по тялото“, споделя тя, добавяйки, че „други жени, някои от които са имали много операции, казаха нещо от рода на това, че не представлявам конкуренция за тях, защото нямам извивки и не съм женствена."

Звездата от риалитито "Принцеси под прикритие" призна, че "ужасните" коментари едва не са я накарали да "се поддаде на натиска" и да си направи пластична операция. Кралската особа и някогашен модел на Ikea, която е и автор на биографична книга, озаглавена „Ксения: Животът на една принцеса през 21-ви век“, продължава с думите: „Виждам себе си повече като вид шпионин. Искам да върна истинските неща в риалити телевизията и в същото време да покажа на хората коя съм всъщност.”

принцеса ксения
Снимка: Getty

Претенцията на Ксения като принцеса обаче беше оспорена от член на нейната благородна линия. Мария Емануел, маркграф на Майсен, направи гневно изявление пред германския вестник Билд, след като новината за книгата на Ксения избухна. „Тя е едно нищо, тя не може да има биография. Това нещо е ужасна грешка, нещастие за 1000-годишната къща на Уетин!“, каза аристократът пред The Independent.

Въпреки това принцесата каза пред "Плейбой", че смята, че покойният крал на Саксония би харесал снимките ѝ за еротичното списание: „Той ми беше описван като много хумористичен и любящ. Така че определено би ги одобрил."

Ксения казва, че е доволна от себе си, стига да е здрава. „Харесвам тялото си най-много, когато работи и нямам болежки“, споделя тя и добавя: „Никога не съм определяла колко се харесвам въз основа на външния си вид.“

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти