46 години разлика: ще познаете ли кои са тези известни братя

instagram photo
Снимка: Instagram | iStock

Познахте ли кои са тези две лица, с които толкова сме свикнали от малкия екран?

Това са двама братя, без които българският телевизионен ефир през последните десетилетия нямаше да е същият.

Единият е роден през 1967 г. в Плевен, а другият - 7 години по-късно в София. Впоследствие семейството им заживява в Италия, като и двамата получават образование в чужбина, но съдбата ги връща в България.

Това са братята от арменски произход Маги и Джуди Халваджиян.

"Само 46 години разлика", написа Маги, който е по-големият от двамата, в своя профил в Instagram преди няколко месеца.

И докато някои от последователите на продудента отбелязаха шеговито, че с Джуди никак не са се променили, всички в коментарите поздравиха двамата братя за техния професионализъм и работата, с която ни забавляват от екрана. 

Баща им е куклен актьор в Плевен, Варна и София, а майка им - балерина. Двамата израстват в артистична атмосфера и интересът към изкуството определено е в кръвта им. Когато Маги е на 23 години, му се налага да стане главата на семейството, защото баща им умира внезапно от инфаркт. По това време живеят в Италия.

Магърдич Халваджиян режисьор по образование и има зад гърба си повече от 450 заснети клипа и реклами. Той е и продуцент на едни от най-успешните и забавни предавания в българския ефир, като през годините е доказал, че има усет за таланта и забавното. 

През 2002 година двамата братя основават продуцентска къща. Благодарение на нея през 2003 година у нас стартира излъчването на култовото предаване "Господари на ефира".

Продуцентската къща на братята Халваджиян стои и зад успеха на "Като две капки вода", "Маскираният певец", "Пълна лудница", "Пееш или лъжеш", "Имаш поща", "X Factor" и др. 

На 10 септември в ефира на NOVA започва и дългочаканият втори сезон на най-смешното предаване в ефира „С Рачков всичко е възможно“, което също е продуцирано от Джуди и е поредният успешен проект на братята Халваджиян заедно с талантливия актьор Димитър Рачков.

"Когато работата, която работиш, ти е страст, когато е любов, ти на практика не осъзнаваш каква цена плащаш, защото си толкова дълбоко обсебен от този процес", признава Маги в ефира на "Събуди се" преди няколко месеца.

"По-скоро близките ти го усещат - усещат това, че те няма във важни моменти. Аз съм платил висока цена, но успехът винаги струва [много]."

В момента очакваме с нетърпение и един от най-успешните проекти на Маги Халваджиян, любимото шоу за звездни преобразявания “Като две капки вода”. След хитовите 11 сезона и цели 148 живи предавания, най-успешното развлекателно предаване в историята на българската телевизия се завръща с 12-и сезон и много изненади.

Преди официалния старт на новия сезон на шоуто в понеделник (19 февруари), зрителите ще видят благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“, която NOVA осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България на 18 февруари (неделя) в 20:00 часа. Тогава под прожекторите ще излязат 8 уникални дуета между любими български звезди и талантливи деца. Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори. 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти