Ще я познаете ли: Коя е тази известна българска водеща?

e
Снимка: Instagram

Малкото симпатично момиченце, което виждате на снимката по-горе, едва ли знае, че ще се превърне в най-известната телевизионна водеща в България.

Няма някой, който да не познава лицето ѝ от малкия екран - с нея се будим всяка сутрин в ефира на NOVA. Точно така, това е чаровната водеща на предаването "На кафе" - Гала!

На снимката тя е в първи клас и се готви да отиде на първия си учебен ден. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Само ако е знаела малката Галя Пенева, както е истинското ѝ име, какъв професионален път я чака! 

След като е завършила е педагогика и детска психология във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ е била модел за кратко. Началото на телевизионната ѝ кариера е в шоу „Невада“ по БНТ. След това става водеща на няколко предавания: „Топмодел Зодиак“ по БНТ – Канал 1 с продуцент Стамен Илиев и Константин Будев, „Фамилия топ шоу“ (продуцент Чавдар Младенов) – по ТВ MSAT и в Евроком България – „Мис Столверк“ с продуцент Стамен Илиев.

Модният експерт Любомир Стойков сподели преди няколко години в Instagram профила си архивeн кадър от 1992 г., на който го виждаме с Гала на модно ревю в София. Определено можем да кажем, че тя не се е променила много и днес, когато е на 56 г., и е запазила своя неповторим блясък. 

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване „На кафе“.

Шоуто спира да се излъчва в края на юли 2005 г., но се връща на екран на 16 февруари 2009 г. В сутрешния ефир на NOVA то продължава да се излъчва от понеделник до петък от 09:30 часа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти