Селин Дион за покойния си съпруг: "Всеки ден го виждам в очите на децата ми"

селин дион
Снимка: Getty

Тяхната любов преминава през много изпитания. А вместо да избледняват с времето, чувствата им все по-силно се отприщват, а готовността им да се борят за семейното щастие е съизмерима с божествен стоицизъм.

За какво са ти приказки, щом такава магия се случва в истинския живот?

Припомнете си красивата история на Селин Дион и покойния ѝ съпруг - композитора и музикален продуцент Рене Анжелил. Прочетете повече ТУК >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 years today 💍 21 ans aujourd'hui 💕 #tbt

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Рене си отива от света през 2016 година, след като води дълга и изтощителна битка с рака. Днес, 3 години по-късно, Селин Дион признава, че в момента е необвръзана и не е излизала на среща с мъж:

Не ходя на срещи. Нямам мъж до себе си. Това не означава, че е невъзможно да срещна някого. Ще е прекрасно, ако се случи. Ще е прекрасно и ако не се случи, защото все още се чувствам влюбена в него.

Певицата признава, че живее пълноценно и се чувства щастлива, но не крие пред близките си, че все още преживява загубата:

Знаеш, веднъж щом обичаш някого толкова много... Цял живот съм с Рене, той все още е с мен. Виждам го в очите на децата си всеки ден. Обичам живота и правя всичко с много страст, чувствам се късметлийка да имам трима прекрасни синове, но искам да бъда открита.

Таблоидните медии наскоро разпространиха, че Селин има връзка с най-добрия ѝ приятел. Тези слухове никак не я изненадват, но я принуждават да признае в публичното пространство, че той е хомосексуален:

Имам чувството, че днес не можеш да се държиш за ръце с никого. Е, ние можем и го правим, както и ходим на кино и ресторант. Успокойте се, дами и господа. 

Вижте тук стила на Селион Дион през годините >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти