Секси мама: Меган Маркъл се появи на събитие с красива черна рокля

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Меган и Хари присъстваха на бейзболен мач между "Янките" и бостънския "Ред Сокс" в Лондон, а ние не можем да спред да гледаме сладките им снимки! Това бе изненадваща поява за Меган и едва втората ѝ след раждането на малкия Арчи на 6-ти май.

Принцът и херцогинята присъстваха на спортното събитие, за да дадат повече гласност на фондацията Invictus Games Foundation.

Вижте много сладки и забавни снимки от събитието ТУК >>>

Младото семейството получи и супер сладък подарък - мини униформа на "Янките" за Арчи.

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Херцогинята бе заложила на изчистена къса черна рокля, която бе съчетана с пантофки, а не обичайните за херцогинята обувки на висок ток.

Стана ясно също, че принц Хари, съпругата му Меган и бебето им Арчи ще осъществят тази есен първото си официално "семейно" посещение в Република Южна Африка, предадоха световните агенции, цитирайки съобщение на Бъкингамския дворец.

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Освен в тази държава внукът на кралица Елизабет Втора ще посети Ангола и Малави. Изтъква се, че тези посещения са по инициатива на Форин офис, тъй като като визитите на кралското семейство често са от дипломатическо естество.

Хари ще гостува и в Ботсвана на "работно посещение", се казва в съобщението на Бъкингамския дворец, без да се конкретизират съответните дати на тези визити.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти