Принц Хари се скара на Меган и я накара да заплаче?

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Принц Хари и съпругата му Меган бяха сред членовете на кралското семейство, които присъстваха на военния парад в чест на кралица Елизабет Втора преди около седмица.

Това бе първият официален кралски ангажимент на Меган, откакто дари Хари със син - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

През последните дни британските таблоиди не спират да коментират и пишат за разиграла се ситуация по време на събитието.

На видео от терасата се вижда как американската актриса се обръща непрестанно към съпруга си. Докато звучи националният химн по случай рождения ден на кралицата, херцогът на Съсекс отправя забележка към любимата си, пише "Сън". Според специалисти по четене на устни точните думи, казани от него са „Обърни се!“

Мнозина коментират, че след забележката, Меган е изглеждала разстроена и почти е заплакала на балкона на Бъкингамския  дворец.

Не можем да преценим дали това е истина или просто слънцето е блестяло в очите на херцогинята на Съсекс, но тя определено не изглежда много щастлива на снимките и видеата от въпросния момент.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Оставяме на вас да прецените, дали Хари е бил прекалено строг, припомняйки протокола на Меган или пък всичко е плод на въображението на таблоидите.

Ето видеото от въпросния момент:

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти