Принц Хари: „Обожавам тъщата си, не си представям живота без сина ми“

принц Хари
Снимка: Getty

Херцогът на Съсекс се адаптира към безсънни нощи и смяна на памперси, но изглежда, че бащинството доста му харесва.

Освен че получи подаръци за малкия Арчи, по време на вчерашното си посещение на Детската болница в Оксфорд принц Хари сподели някои подробности за родителството с майката на две деца Ейми Шулард.

принц Хари
Снимка: Getty

Тя споделя пред журналисти: „Хари ме попита дали дъщеря ми Ида, която е на 10 седмици, е приключила с бурния период, когато бебетата са начумерени през първите 10 седмици – и е така. Той каза, че свиква с бебето и как Арчи се вписва в семейния живот. Сподели, че вече го усеща като част от семейството и не може да си представи своя живот без сина си.“

Докато принц Хари и Меган Маркъл свикват с ролята на родители, двамата разчитат на помощ от майката на херцогинята – Дориа Рагланд, която пристигна във Великобритания в навечерието на раждането.

принц Хари
Снимка: Getty

Източник на “Entertainment Tonight” твърди, че Дориа помага собственоръчно на дъщеря си в грижите, а Хари казва, че „напълно обожава“ своята тъща и смята за „много специален“ тазгодишния Ден на майката (американският празник беше в неделя), отпразнуван в компанията на новото си семейство.

Според същия източник Дориа в скоро време няма намерение да се установи за постоянно в Англия, но планира да остане там още няколко седмици във Фрогмор Котидж. Твърди се, че след това предстоят продължителни посещения.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти