Как принц Джордж може да е избрал името за сина на Меган и Хари

принц Джордж
Снимка: Getty

Вече знаем как се казва синът на Меган Маркъл и принц Хари, но новороденият Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор може би има по-силна връзка със своя братовчед принц Джордж, отколкото сме предполагали.

Вижте тук първите снимки на новороденото кралско бебе >>>

Някои вече се чудят дали най-голямото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям не е знаел името на новото кралско бебе, което светът с нетърпение очакваше да чуе. Причината е, че пред януари тази година британското издание “The Sun” пише как 5-годишният Джордж се е представил като Арчи, докато е бил на разходка със своята баба Каръл Мидълтън.

Макар да знае името му, жената, която се е запознала с принца, разказва: „За мое изумление, с голяма усмивка на лицето си той каза: „Казват ми Арчи.“ Джордж се доближил до нея, за да погали кучето ѝ, а минувачката споделя още: „Не знам защо нарича себе си така, но децата често играят с имената си, а мисля, че това е прекрасно.“

Съвпадение с избора на име за бебето на Меган и Хари? Може би, но не е изключено „Арчи“ да е попаднало в полезрението на родителите именно заради техния племенник. Дали това наистина е прякорът на Джордж в училище например, или просто малкият принц е решил да си направи шега с непознатата жена, не е ясно и може би никога няма да разберем.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти