От продавачка до модел и жената до Роналдо: историята на edna истинска Пепеляшка

Няма как да не сте чували за Кристиано Роналдо, едно от най-великите лица в историята на футбола изобщо. Той посвещава живота си на спорта... Е, не съвсем. Когато не е на терена, португалецът отделя време и внимание за личния си живот. 

През януари 2017-та най-известният мъж в света е забелязан да си тръгва след футболен мач с мистериозна жена, която никой никога не е виждал в публичното пространство. Представяме ви Джорджина Родригес, чиято история ще ви трогне и вдъхнови, а интересната част далеч не се върти само около запознанството ѝ с Роналдо.

Тя е жена, която от нищо получава всичко. Която започва да продава луксозни дрехи, а след няколко години започва да ги произвежда, да ги получава като подарък от самите дизайнери и да ги показва на червения килим. Но нека започнем отначало. 

Джорджина Родригес, аржентинската Пепеляшка: най-стилните ѝ моменти през годините

През 2016 година Роналдо влиза в магазин на световноизвестна марка в Мадрид, където Джорджина работи като продавач-консултант. По това време той е на 32 години, а тя – на 22. 

И за двамата това е любов от пръв поглед, споделя самата тя за италианското списание Grazia:

„Височината му, тялото му, красотата му привлякоха вниманието ми. Не спрях да треперя пред него, но определено прехвърчаха искри.“

„Много съм срамежлива и може би затова се развълнувах толкова пред човек, който успя да ме докосне така само с един поглед. А начинът, по който Кристиано впоследствие започна  да се отнася с мен, да се грижи за мен и да ме обича, ме спечелиха окончателно.“

Срещата не оставя и Роналдо равнодушен, който си тръгва с телефонния ѝ номер:

 „Случи се за части от секундата. Никога не съм очаквал, че ще се влюбя толкова силно по този начин.“

Само няколко дни по-късно се срещат на събития на друга луксозна марка. Тогава най-после успяват да разменят няколко думи в по-спокойна обстановка. Два месеца по-късно официално са двойка.

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

През юли още същата година Роналдо съобщава, че Джорджина е бременна. И така, малката Алана Мартина се ражда на 12 ноември 2017 година. По това време футболистът вече е баща на още три деца, родени от сурогатни майки - Кристиано Роналдо-младши и близнаците Ева и Матео.

През октомври 2021 година в официалния си профил футболистът публикува снимка с красивата си годеница с описание: „С радост ви съобщаваме, че ще си имаме близнаци. Сърцата ни са пълни с любов – нямаме търпение да ги посрещнем.“ За огромно съжаление, при раждането през месец април 2022 двойката загуби момчето, но Роналдо и Джорджина кръстиха дъщеря си с красивото име Бела Есмералда.

Ясно е обаче, че за Роналдо няма по-ценно от семейството и очевидно не се е отказал от мечтата си да има седем деца!

През годините Кристиано е свръзван с редица красиви известни жени, сред които е Ирина Шейх. Джорджина обаче е единствената жена, на която предлага брак. Нещо повече, годежният ѝ пръстен е на стойност 665 хиляди евро – най-скъпото бижу, с което футболист пада на коляно в историята.

Причината може би е, че и двамата имат трудно детство и се налага да се борят за прехраната си и професионалните си успехи. Баща ѝ е бивш аржентински футболист с криминално минало – прекарва 10 години в затвора заради контрабанда на наркотици. Израства само с майка си и сестра си. Мечтата ѝ е да стане балерина, дори започва да ходи на уроци по танци, но е принудена да ги остави настрана само като хоби заради липса на финансови възможности. 

Започва да се увлича по модата, но липсата на пари и ужасяваща семейна трагедия белязват живота ѝ – майка ѝ умира в катастрофа. Джорджина не се предава – започва да работи като сервитьорка, заминава за Англия, където получава образование и усъвършенства английския си. Връща се в Испания като по-добра версия на себе си, готова да покори света. Намира си работа като продавач-консултант в луксозен магазин, а останалото е история...

В документалната поредица, посветена на живота ѝ, Джорджина разкрива, че първите ѝ дни в Мадрид тогава са били кошмарни.

Мести в испанската столица, когато е тийнейджърка, а животът ѝ там никак не е лек:

„Пристигането ми в Мадрид беше истински ужас. Гледах много евтини апартаменти, струваха по около 300 евро на месец. В крайна сметка наех такъв, който преди е бил складово помещение. Беше ужасно студено през зимата, а през лятото много горещо. Животът ми се промени в деня, в който срещнах Кристиано.“

Днес тя е модел, инфлуенсър, има собствена модна линия, а дните ѝ преминават в грижи за децата, грижа за себе си, грижа за мъжа си и редовен спорт:

 „Домът е там, където е семейството. Мястото, където се чувствам най-щастлива, е мястото, където е съпругът ми и децата.

Нашият дом е нашето убежище, нашият храм, построен с толкова много любов.“

Джорджина Родригес с две стилни появи на Филмовия фестивал във Венеция 2022

Португалската суперзвезда се подготвяше за един от най-големите си мачове за сезона, който е днес, на 1 февруари. Но въпреки натоварения си график, капитанът на Ал Насър се погрижи да отдели време, за да направи сърдечен жест към дългогодишната си партньорка Джорджина Родригес, която отпразнува 30-ия си рожден ден преди броени дни.

В момента Джорджина е на Малдивите, където отбелязва своя юбилей в компанията на приятели и семейството си. Очаква се тя да се върне в Рияд през следващите дни, за да подкрепи Кристиано, тъй като е един от най-големите му поддръжници по време на футболните му изяви.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти