Роналдо с емоционални думи за смъртта на новороденото си бебе: "Децата не спираха да ни питат къде е братчето им"

кристиано роналдо
Снимка: Getty

Кристиано Роналдо разказа в интервю за непоносимата болка, която цялото му семейство е изпитало след смъртта на новородения му син. Роналдо и Джорджина очакваха близнаци - момче и момиче, но през април тази година съобщиха, че са загубили едното си новородено бебе. 

Тогава те написаха следното изявление:

С най-дълбока скръб трябва да ви уведомим, че нашето малко момченце почина. Това е най-голямата болка, която един родител може да изпита. Раждането на нашето малко момиченце ни дава сили да преживеем момента с капчица надежда и щастие. Благодарим на лекарите и медицинските сестри за техния професионализъм и подкрепа. Всички сме съсипани и молим да уважавате нашето лично пространство в този труден момент. Наше малко момченце, ти си нашият ангел. Винаги ще те обичаме.

37-годишният футболист беще гост на Пиърс Морган, където проговори за първи път за моментите след раждането на близнаците им и за скърбта след загубата на новородения си син. Момиченцето му Бела, се ражда здрава, но за жалост близнакът ѝ Анхел (бел.ред. Ангел в превод от испански) не оцелява.

"Джио се прибра вкъщи и децата не спираха да питат къде е второто бебе. След седмица решихме, че трябва да сме честни с тях и да им кажем, че Анхел е отишъл в рая", споделя Роналдо.

Той споделя още, че всеки ден си говорят за Анхел и мислят за него. "Децата разбират какво се е случило, когато говорят за Анхел, сочат към небето. Радвам, се че той е част от живота им. Не исках да ги лъжем, казахме им истината, но беше много труден процес."

Футболистът разкрива, че това със сигурност е най-трудният момент в живота му.

"Това беше най-ужасният момент в живота ми, откакто баща ми почина. Очаквах дете и си мислиш, че всичко е нормално, че няма да има проблеми. Трудно е, тежко е. С Джорджина имахме много тежки моменти, защото не разбирахме защо това ни се случва. Знаете, футболът си продължи, нямах почвика, веднага следваха турнири, мачове. Не знам как намерих сили да продължа. Беше толкова мъчително за цялото ни семейство."

Роналдо разкрива, че е било много трудно едновременно да се радва за раждането на дъщеричката си Бела и да скърби за загубата на Анхел.

"Странно е, опитвам се да го обясня, но това беше едно непознато чувство. Да си щастлив и тъжен едновременно. Да плачеш от щастие, но и от мъка. Просто не знаеш какво да правиш в такъв момент, не знаеш как да реагираш. Много е трудно."

Футболистът признава, че пази праха на новородения си син у дома.

"Ще пазя праха му близо до себе си завинаги. Имам малък параклис у дома, там стои праха на баща ми, а сега и на сина ми. Не бих ги хвърлил в океана или морето. Искам да бъдат близо до мен."

Роналдо и Джорджина имат още едно общо дете  - 5-годишната Алана Мартина. Футболистът е баща и на 12-годишния Кристиано и 5-годишните близнаци Ева и Матео.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти